Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Zo blijf je langer bruin – Tips

Hebben jullie ook al zo genoten van het mooie weer van de voorbije weken? Zelf ben ik al veel naar zee geweest en heb ik al een mooie bruin kleurtje :) Nu wil ik natuurlijk graag mijn bruine kleurtje zo lang mogelijk behouden en daarom volg ik enkele handige tips..

Zo blijf je langer bruin - Tips

Goed insmeren
Het belangrijkste is dat je je goed insmeert met zonnecrème als je in de zon in gaat. Dit beschermt je niet alleen tegen de schadelijke UV-stralen, je wordt ook nog eens geleidelijk bruin. Hierdoor is de kans op vervellen minder groot en dat betekent dat je langer bruin blijft.

Hydrateren
Hydrateren, hydrateren, hydrateren! Gebruik daarvoor aftersun na het zonnen, deze beschermt je huid en houdt haar gehydrateerd, waardoor je langer bruin blijft. Dit kun je verder aanvullen met een hydraterende bodycrème of bodymilk.

Zo blijf je langer bruin - Tips
Scrubben
Scrub je huid één keer per week. Het verwijdert de dode huidcellen en als je dan gaat zonnen, kan de zon beter tot je huid doordringen. Vergeet niet: gebruik na het scrubben een hydraterende crème en zonnecrème voor je gaat zonnen!

Voeding
Veel water drinken is belangrijk! Dit zorgt voor een goede doorbloeding van je huid en maakt de huid ook mooier en egaler van kleur. Daarnaast is ook de juiste voeding belangrijk. Een aanrader zijn wortels! Deze zitten bomvol bètacaroteen, dat huidveroudering tegengaat.

Ga naar buiten!
Het is belangrijk om de zon te blijven opzoeken! Ga dus veel naar buiten wanneer de zon schijnt.

Make-up
Mocht je zomerse teint langzaam toch verdwijnen, gebruik dan een beetje bronzing poeder om je huid een mooie glans te geven. Of speel vals en haal die tube zelfbruiner opnieuw boven :)
Ook flashy neon kleurtjes op je nagels laten je huid bruiner lijken!

Zo blijf je langer bruin - Tips
Beweeg
Je wordt sneller bruin als je beweegt. Speel daarom spelletjes zoals badminton of voetbal op het strand. Of spring op een SUPboard en ga een een uurtje suppen! Het is een veel leukere manier om bruin te worden dan wanneer je de hele dag aan het strand ligt.

Als jullie mij nu willen excuseren – working on my tan!

XOXO
Eefje

  • handige tips, iedereen wil natuurlijk het langst bruin blijven!

  • Ik heb geen tan. Ik ben het hele jaar door dezelfde kleur. Liever geen kleurtje maar wel een gezonde huid :-)

  • Handige tips. Het is altijd jammer dat het bruine kleurtje zo snel verdwijnt.

  • Check dubbel check! Ook al word ik nooit echt “zongebruind”, ik hou wel van een gezond kleurtje… Ga deze tips zeker onthouden! X Eline

  • Handige tips! Helaas ben ik nog helemaal niet bruin geworden :( x