Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Dit is voor mij de tweede Zalon by Zalando box die ik bestel. Mijn eerste ervaring was zeer positief (lees hier), dus besloot ik een tweede keer te bestellen met als thema Summer Box want ik vertrek volgende maand opnieuw naar Tenerife. En het leek mij dus leuk om mijn nieuwe styliste hiervan op de hoogte te brengen en haar de uitdaging te geven om een Tenerife Proof summer box samen te stellen.. Let op! Onderaan dit artikel vertel ik jou hoe jij zelf zo’n box kan bestellen met mega korting!!

Wat is Zalon by Zalando? Simpel gezegd: Je krijgt een box vol outfits thuis toegestuurd samengesteld door een styliste. Maar hoe werkt het precies? Je maakt eerst een styleprofiel aan waarin je antwoordt op allerlei vragen en je geeft je maten en voorkeuren door. Heb je een outfit nodig voor een speciale gelegenheid dan kan je dit ook doorgeven. Uiteindelijk betaal je wat je houdt en de rest stuur je kosteloos terug. Zo simpel is het.

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Ik had al een profiel bij Zalon by Zalando en besloot deze eerst een beetje te updaten. Daarna koos ik mijn styliste en gaf ik haar wat extra informatie over mijn verwachtingen van deze summer box. Ik wou graag kleur, zomerse outfits en accessoires. Helaas kreeg ik op 2 dagen tijd 2 nieuwe stylistes aanbevolen omdat de styliste die ik gekozen had met vakantie was (moet ook gebeuren natuurlijk). Hierbij liep de communicatie wat stroef. Het was allemaal zeer verwarrend want plots kreeg ik dan toch de styliste die ik eerst gekozen had aan de lijn die dan toch beschikbaar bleek te zijn. Bon, ik wou gewoon graag mijn summer box ontvangen en na het zien van mijn preview was ik een beetje teleurgesteld. Ik vond het allemaal zeer basic, vooral veel groen en kreeg geen zin om op reis te vertrekken :( Ik gaf dan ook door dat ik de outfits niet leuk en niet geschikt vond om mee op vakantie te gaan.. Deze feedback kun je makkelijk doorgeven en daar wordt dan achteraf rekening mee gehouden. Een paar dagen later kreeg een mailtje dat mijn box verstuurd was, spannend!!

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Zalon By Zalando Summer Box + Winactie

Net zoals de vorige keer pasten alle outfits perfect (ook de schoenen en zelfs de bikini). Ik vond de box heel erg kleurrijk en zomers. Super blij dat mijn styliste naar mijn feedback geluisterd heeft. De merken die in de box zaten waren oa: Scotch & Soda, Havaianas, Morgan, Esprit, S. Oliver, Vila,… Via instastories deed ik een aantal polls om te zien welke outfits mijn volgers het leukst vonden en besloot uiteindelijk een aantal items te houden die rechtstreeks de koffer ingaan richting Tenerife :) Ik koos voor het blauwe jurkje (Esprit), de Havaianas en de bikini (Lascana).

Nu is het aan jou!! Ik mag een super leuk winactie doen i.s.m Zalon by Zalando!

Belangrijk!! Deze winactie is enkel voor mijn Belgische volgers! Aan mijn Nederlandse volgers: Ik maak het goed, promise :)

Wat kan je winnen?

Bestel een Zalon box en krijg maar liefst €100 korting!!! Ben jij de winnaar, dan krijg jij van mij een code, die code is €100 waard! Bij het bestellen van jou box geef je dan deze code in..

Wat moet je doen?

Volg mijn Instagram account (klik hier) en volg daar de stapjes onder de foto van de Zalon Box (eventjes scrollen)!! Zeer belangrijk dat je aan alle stapjes voldoet, anders telt jou deelname niet mee!

De winnaar wordt bekend gemaakt op Vrijdag 5 mei!

Giveaway gesloten

Veel succes iedereen!

Liefs,

Eefje