Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Xavies’ Granovie Granola

Wie van jullie neemt voldoende tijd om te ontbijten..? Ik moet toegeven als ik moet gaan werken dan ben ik tevreden met een boterham met choco :) Maar op mijn vrije dagen en in het weekend maak ik er graag wat meer werk van! Lees: dan maak ik een instagramproof ontbijt klaar :) Ik mocht een tijdje geleden de granola van Xavies’ Granovie ontdekken.. geroosterde noten, pitten en zaden in al zijn vormen en smaken..

Waarom is Xavies’ Granovie granola zo lekker?
De zorgvuldig uitgekozen volle granen, pitten en zaden worden gemengd met heerlijke smaakmakers. Deze mengeling wordt gezoet met agavesiroop. Deze siroop is 25% zoeter dan gewone suiker, daardoor moeten we er veel minder van toevoegen om dezelfde smaak te bekomen. Agavesiroop heeft ook een lage glycemische index. Dit wil zeggen dat de suikers traag worden opgenomen in het bloed en dat ze je zo lang voldoende energie verschaffen.Deze basis wordt vervolgens gebakken in de oven tot krokante, geurige granovie. Xavies’ Granovie barst van de vitaminen en mineralen. De volle granen verschaffen je voldoende vezels, goed voor een lang verzadigd gevoel. De pitten en zaden zorgen voor poly-onverzadigde vetzuren, zoals de essentiële omega-3-vetzuren. Xavies’ granola’s zijn heerlijk bij het ontbijt met yoghurt of vers fruit, als 4-uurtje om de honger te stillen en verrassend lekker in een gezond dessertje.

Deze lekkernij bestaat in 6 soorten. Elke variëteit bestaat uit havervlokkenen, speltvlokken en is aangevuld met smaakvolle extra’s..

Ik mochten genieten van deze 2 smaken:

Double-Chocolate een combinatie van noten, kokos, zwarte chocolade en cacao nibs

Kokos-Kaneel is verrijkt met zonnebloempitten, pompoenpitten, kokos en kaneel

Xavies' Granovie Granola

Xavies' Granovie Granola

Xavies' Granovie Granola

Als je houdt van chocolade dan moet je zeker de Double-Chocolate proeven, heerlijk.. Ik vul mijn bowl met lactose vrije yoghurt en doe er dan de granola bij samen met wat stukjes fruit. Dit zorgt ervoor dat ik de ochtend stevig doorkom zonder honger en het ziet er nog eens mooi en lekker uit om op te eten (lees: alvorens ik er een Instagram foto van genomen heb) :p

Mijn man houdt enorm van de warme en zoete smaak van de kokos-kaneel.. ik vind het zalig om hem bezig te zien in de keuken terwijl hij zijn ontbijt klaarmaakt om dan achteraf te vragen.. is dat schoon voor op Instagram :D

Xavies' Granovie Granola

Xavies' Granovie Granola

Ontdek alle soorten granola via deze site..

Wat is jou favoriete ontbijt?

Liefs,

Eefje