Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Wittere tanden met Coco Clean Oilpulling

Je hebt het witte flesje vast al zien voorbij komen op Instagram.. Coco Clean is een echte hype bij influencers. Het flesje is gevuld met kokosolie die je door middel van warm water moet opwarmen.. Coco Clean belooft wittere tanden, gezond tandvlees en frissere adem. Karel en ik deden de test…

Wittere tanden met Coco Clean Oilpulling

Met Coco Clean krijg je wittere tanden op een natuurlijke manier. Het is de bedoeling dat je dagelijks je mond spoelt met Coco Clean voor het poetsen. Door Coco Clean te gebruiken dood je de slechte bacteriën in je mond en krijg je een frissere adem en een gezonder gebit. Coco Clean is gemaakt van biologische grondstoffen en bevordert een gezonde en evenwichtige levensstijl. Coco Clean bestaat in 3 smaken: Lemon, mint en extra kokos. De verpakking is overigens ook echt super leuk. Elk glazen flesje wordt part geleverd in een kartonnen doosje, perfect om als cadeautje te geven.

Wittere tanden met Coco Clean Oilpulling

Wittere tanden met Coco Clean Oilpulling

Verwarm het flesje onder de kraan tot de olie vloeibaar is. Neem 10 ml (dopje vol) in je mond. Spoel 5 tot 10 minuten met de vloeibare Coco Clean je mond, rond de tanden en tandvlees. Spuug de olie uit en klaar!

Wittere tanden met Coco Clean Oilpulling

De smaak is wennen (Karel had hier geen problemen mee, maar ik moest echt wennen aan het smaakje in mijn mond). Extra coco is gemaakt uit de puurste en allerbeste koudgeperste kokosolie uit Indonesië waardoor het extra naar kokos smaakt in tegenstelling tot de smaken mint en lemon. De hoge graag laurinezuur (gehalte: 59% – 64%) in de extra coco zorgt voor een hoge antibacteriële werking. De extra coco van Coco Clean smaakt en ruikt dus echt naar pure kokos. Ik ben de smaak nog steeds niet gewoon maar ik merk dat het werkt. Mijn adem is fris, en mijn tanden zien er na een aantal dagen gebruik witter uit.

Coco Clean Oil Pulling (200 ml) kost €21,95 per stuk. Het is te koop via Cococlean.nl.

Heb jij Coco Clean al geprobeerd?

Liefs,
Eefje