Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

WINACTIE – Dou My Hands

Je kent het wel.. je maakt een uitstapje of je bent op reis en je kan nergens eens deftig je handen wassen of verfrissen! Wel ik ontdekte onlangs de handige verfrissende en reinigende handspray Dou My Hands (review lees je hier) en sindsdien is dit flesje niet meer weg te denken uit mijn handtas!

Leuk voor jou, zul je denken.. inderdaad maar wie weet ook voor jou! Want ik geef één Dou My Hands Vanilla handspray weg! Lees even verder..

Wat kan je winnen?

Een verfrissende en reinigende handspray Dou My Hands Vanilla!

WINACTIE - Dou My Hands

Wat moet je doen?

Laat me hieronder in de comments weten wat jou ideale vakantie uitstap of bestemming is.

Meedoen kan ook via Facebook en/of Instagram

Je kan meedoen t.e.m zondag 7 augustus middernacht!!

Veel succes iedereen!!

Liefs,

Eefje

 • Sand Spitaels

  Zweden, prachtige natuur

 • Wendy Van Der Schueren

  Een echt favoriete reisbestemming kan ik niet vernoemen, maar het is steevast een plek waar veel te ontdekken valt, een plek dat mij elk keer kan verrassen en verbazen. Ver weg van de massa, en waar ik steeds op zoek kan gaan naar leuke, onontdekte plekjes in de stijl van het land.

 • Jackie Colpaert

  een combinatie van zon , lekker eten en drinken en genieten van een boek..

 • Hilde Janbroers-stolk

  Vooral lekker lezen! Af en toe een leuke stad bezoeken vind ik ook altijd leuk!

 • Succes aan iedereen die meedoet.

 • Luciana Mary

  Mijn favoriete reisbestemming is ongetwijfeld Oostenrijk! Toen ik nog een klein meisje was, trok ik er elke zomervakantie samen met mijn ouders naartoe. Het lekkere eten, de adembenemende landschappen, de gastvrijheid van de inwoners, … Dit zijn enkele factoren die ervoor gezorgd hebben dat ik er mijn hart verloren heb! Even weg van de drukte in de stad en uitblazen in de bergen, heerlijk! <3