Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Vit Hit Vitaminedrank

Ik ben niet zo’n fan van sportdrankjes, nooit geweest. Maar ik heb sinds kort een nieuwe verslaving en het is geen sportdrankje maar een vitamine drankje genaamd VIT HIT.

Vit Hit Vitaminedrank

Vit Hit is een gezond vitaminewater afkomstig uit Ierland. De vitaminewaters van Vit Hit hebben een laag caloriegehalte, de flesjes van 500ml bevatten slechts 15 tot 35 calorieën. Ze zijn een ‘blend’ van water, vruchtensap en verschillende vitamines.

Een Vit Hit vitaminedrankje bevat:
Water, vitamines en echt vruchtensap, weinig calorieën, geen vetten, geen toegevoegde suikers, geen conserveringsmiddelen, geen smaakversterkers of kleurtoevoegingen.

Vit Hit Vitaminedrank

Vit Hit Vitaminedrank

Vit Hit Vitaminedrank

Vit Hit Vitaminedrank

Vit Hit Vitaminedrank

Vit Hit bestaat in 5 smaken:
Lean & Green (35 kcal) op basis van frisse appel, vlierbloesem en het opwekkende mate thee – 3 keer rijker aan antioxidanten dan groene thee.
Boost (15 kcal) voor een echte energieboost met bessensap, ginseng en rooibosthee.
Detox (35 kcal) een frisse drank op basis van mandarijn en revitaliserende groene thee.
Immunitea (35 kcal) op basis van dragonfruit, yuzu en Ceylan – rijk aan antioxidanten. Boordevol zink en echinacea, voor een immuniteitssysteem in topvorm.
Perform (25 kcal) een drankje op basis van mango en passievrucht.

Vit Hit Vitaminedrank

Ik drink Vit Hit voornamelijk na het sporten, zo heb ik meteen 500ml vocht binnen. En de Vit Hit drankjes smaken zoveel beter dan gewoon water. Nu willen jullie waarschijnlijk weten welke mijn favoriet is? Wel, ik heb er geen :)
Niet omdat ik ze niet lekker vind, maar gewoon omdat ze ALLEMAAL even lekker zijn!
Deze drankjes zijn echt super lekker. Ik merk dat zo’n flesje van 500ml direct op is terwijl ik moeite heb om voldoende water te drinken. Door water en Vit Hit afwisselend te drinken graag ik vlotjes aan 1,5l tot 2l vocht per dag. Ideaal!
Het hele gezin is hier grote fan!

Aanbevolen verkoopprijs: €1,60 per flesje van 500 ml
Beschikbaar in de supermarkten Carrefour, Colruyt, Cora

Heb jij VIT HIT al ontdekt?

Liefs,
Eefje