Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Velux Raamdecoratie

Het begint stilaan vroeger licht te worden en dat merk ik door het feit dat ik steeds vroeger wakker ben. Deze ochtend was ik om 6.30u wakker door het opkomend zonlicht. Fijn natuurlijk want dat betekent dat de winter nu echt wel voorbij is (maakt een vreugdedansje). Natuurlijk wil ik het liefst wel wat langer slapen dan 6.30u en daarom zou het fijn zijn mochten onze ramen inclusief dakraam voorzien zijn door VELUX raamverduistering in de vorm van rolgordijnen.

Velux Raamdecoratie

Raamverduistering zorgt er niet alleen voor dat er minder licht binnenkomt maar net als buitenzonwering houden raamdecoratie en gordijnen de warmte buiten en dat zou ideaal zijn want op onze slaapkamer kan in de zomer al vlug 30 graden worden..

Velux Raamdecoratie

Natuurlijk biedt VELUX nog veel meer dan enkel en alleen raamverduistering. Zo zijn er bijvoorbeeld ook rolluiken, plissé gordijnen en muggengaas (wat hier in de polders zeker geen overbodige luxe is). Zo’n muggengaas houdt alle insecten tegen en zo kun je in de zomer perfect met je raam open slapen zonder schrik te hebben dat je aangevallen wordt door allerlei insecten. Bij VELUX kun je ook zelf je product samenstellen. Je kiest naargelang het dakraam, de geschikte raamdecoratie volledig aangepast aan de stijl van je kamer. Ook de bediening kun je kiezen met of zonder een afstandsbediening. Ons VELUX dakraam willen wij graag eventueel voorzien van een rolluik, en dit vooral met als hoofdreden thermische bescherming (zomer en winter), verduistering en reductie van het regengeluid! Sommige mensen vallen in slaap door het getik van de regen, ik lig er wakker van :)

Velux Raamdecoratie

Velux Raamdecoratie

Wist je trouwens dat er ook keuze is uit verduisterende gordijntjes voor de allerkleinsten? Dit met verschillende Disney figuurtjes.. Er is keuze uit Mickey Mouse, Bambi en Planes tot Minnie Mouse, Winnie the pooh en de Disney prinsessen. En er is zelfs een Star Wars & VELUX Galactic Night Collection voor de stoere jongens!

Heb je zelf ook decoratieplannen, surf dan zeker rond in de VELUX Webshop. Je doet er vast en zeker leuke ideeën op voor in jouw woning!

Liefs,

Eefje

Velux Raamdecoratie