Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Urtekram Morning Haze

Urtekram, het is een beetje een tongbreker om uit te spreken en ik moet toegeven buiten het feit dat ik het merk vaak zie verschijnen op IG ken ik het merk niet. Tot een paar weken geleden.. Ik kreeg de kans om enkele producten te testen en kennis te maken met het merk (dat ik ondertussen wel al vlotjes kan uitspreken) :)

Urtekram Morning Haze

Urtekram is een Scandinavisch organic skincare brand maar heeft ook biologische voedingsproducten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijv. lactose en gluten. Check, need to try!!!

Urtekram heeft verschillende verzorgingslijnen, ik koos voor de Morning Haze.. Waarom? De verpakking, yep ik heb een zwak voor strakke cleane verpakkingen en Morning Haze hoort daar bij!

De flacons hebben een gebroken witte kleur met een gouden opdruk. Het ziet er gewoon heel erg luxueus uit en het staat mooi in de badkamer. Ik kreeg de handsoap, deodorant, bodylotion en de showergel.. Benieuwd naar mijn ervaring, lees dan even verder.

Urtekram Morning Haze

Urtekram Morning Haze Bodylotion:
Dus zoals ik al zei de verpakking vind ik al heel aantrekkelijk. De bodylotion heeft een pompje zodat je de hoeveelheid lotion heel goed kan doseren. De flacon heeft 245ml inhoud.

De bodylotion bevat Vitamine C, E en voedingsbmiddelen van moerasframbozen, vlierbessen en cranberry. In combinatie met hyaluronzuur geeft dit alle huidtypes geweldige voeding en vocht. Natuurlijke proteïnen uit zonnebloemen ondersteunen de regenerering en revitalisatie van de huid.

De geur is zeer fris en kruidig. De bodylotion brengt makkelijk aan en mijn huid ziet er gevoed en gehydrateerd uit. Ik vind het pompje super handig. Elke keer ik even in de badkamer ben, pomp ik een beetje en smeer me in. Love it :)

Urtekram Morning Haze

Urtekram Morning Haze Showergel:
Idem voor de showergel, het pompje is werkt vlot in de douche! De gel transformeert tot schuim bij aanraking met water en ook deze showergel ruikt zeer fris en kruidig. Ook deze flacon bevat 245ml inhoud. Een favorietje in de douche :)

De Showergel bevat Vitamine C, E en voedingsbmiddelen van moerasframbozen, vlierbessen en cranberry. In combinatie met hyaluronzuur geeft dit alle huidtypes geweldige voeding en vocht. Natuurlijke proteïnen uit zonnebloemen ondersteunen de regenerering en revitalisatie van de huid.

Urtekram Morning Haze

Urtekram Morning Haze Deodorant:
Ik ben geen grote fan van deo in spuitbussen, deze Urtekram cream deo is dus ideaal :) De cream deo zorgt ervoor dat ik fris de deur uit kan, hij plakt niet en laat geen lelijke vlekken achter. Ik heb hem dan ook altijd bij als ik op stap ga, ook al blijft hij uren lang zijn werk doen.

Urtekram Morning Haze

Urtekram Morning Haze Handsoap:
De handzeep wordt hier gretig gebruikt, ik moest echt letterlijk snel foto’s nemen :) Mijn handen ruiken super fris en kruidig. Ze zijn proper gewassen dus over dit product niks dan lof.

Conclusie: dit totaal nieuwe merk (voor mij dan toch) heeft me erg positief verrast. De verpakking, de geur, de werking.. I love it all! Ook het feit dat Urtekram vegan is kan ik alleen maar blij om zijn! Urtekram heeft verschillende lijnen in hun skincare en ik ben super benieuwd naar meer..

Heb jij ervaring met Urtkram?

Liefs,

Eefje