Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Sweet Lemon Pixou sandaaltjes

Mijn winterlaarzen heb ik een mooi plaatsje gegeven in mijn schoenkast zodat ze hun zomerslaap :) kunnen houden en ik heb plaats gemaakt voor al mijn zomerschoenen! Momenteel haal ik het meest mijn sneakers uit en moeten mijn sandaaltjes en open schoenen nog een beetje geduld hebben, maar ik kon niet wachten om mijn nieuwste aanwinst met jullie te delen.. nl. mijn nieuwe Pixou sandaaltjes van Sweet Lemon!

Sweet Lemon is Belgisch en alle modellen worden met de hand gemaakt met materialen van topkwaliteit. Ze worden door een Belgische styliste getekend en uiteindelijk worden de schoenen gefabriceerd in Italië. De collecties bestaan hoofdzakelijk uit boots en laarzen met platte of hoge hak. Daarnaast zijn er ook elegantere, meer geklede schoenen, enkellaarsjes, ballerina’s, pumps en sandalen, die een aparte en herkenbare stijl uitstralen.

Sweet Lemon Pixou sandaaltjes:

Ik raad aan de foto’s met een zonnebril te bekijken want mijn benen reflecteren op het scherm (i’m sorry)!

Sweet Lemon Pixou sandaaltjes

Sweet Lemon Pixou sandaaltjes

Sweet Lemon Pixou sandaaltjes

Sweet Lemon Pixou sandaaltjes

Sweet Lemon Pixou sandaaltjes` Sweet Lemon Pixou sandaaltjes

De Pixou sandaaltjes zijn heel mooi afgewerkt en de zool is volledig in leder!  De hakhoogte is perfect om nog elegant over straat te lopen :) Ze zijn niet super goedkoop, maar hiervoor heb je dan wel kwaliteit schoenen! Ik vind ze super mooi en zal ze deze zomer makkelijk kunnen combineren met zomerjurkjes en rokjes! Dus je zal deze beauties zeker nog voorbij zien komen op mijn Instagram en Snapchat!!

Deze Pixou sandaaltjes bestaan ook nog in het zwart en zilver en kosten €135. Nog veel meer leuke schoenen vind je op de website van Sweet Lemon

Wat vind jij van deze Pixou sandaaltjes?

Dit artikel kwam tot stand door middel van een samenwerking met Sweet Lemon

Liefs,

Eefje