Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Sweet 16

Vorig weekend, oh boy! Waar zal ik beginnen? Eerst en vooral.. wat een weertje! Het was op en top zomer ☀️ Maar waar ik het vandaag wil over hebben.. 16 worden is a big deal. 16 worden moet gevierd worden, en liefst met toeters en bellen (of laat ons zeggen.. met confetti, unicorn pinata, snoep en heel veel lawaai) en liefst ook 2 dagen lang! Bon, wanneer je dochter 16 wordt, ben jij op het einde van de dag zelf 10 jaar ouder!

Sweet 16

Sweet 16

Een sweet 16 organiseren vraag heel veel tijd, energie en stress (vooral dat laatste). Wanneer je 11 tieners/pubers in je huis laat moet alles perfect georganiseerd zijn en heel belangrijk mag de jarige in kwestie vooral niet belachelijk overkomen (is me meermaals gezegd door de jarige zelf)! Zelf organiseer ik heel graag feestjes, themafeestjes vooral! Inclusief aangepaste dresscode. Hier kwam de eerste discussie al.. citaat: ‘ik ga mijn vrienden niet zeggen wat ze moeten aandoen’. Het neon thema dat ikzelf al helemaal in mijn hoofd had (inclusief blacklights, neon make-up, neon hairspray), was dus voor mijn puber in huis een no-go! Geen thema, geen dresscode! Bon, ik ben een doorzetter en kon uiteindelijk het thema ‘Colors’ forceren. Heel erg ruim interpreteerbaar en toch wel een fun thema.

Colors

Thema Colors dus, ik kocht alles aan wat er nodig was aan decoratie en versiering en ondertussen maakte mijn nog steeds rebellerende puber een Facebook event aan voor haar mede rebellerende vrienden. De eerste vraag bleef niet lang op zich wachten: ‘wat moeten we aandoen?’ Trouwens die chatberichten op FB tussen pubers zijn werkelijk hilarisch (als je ze kan lezen uiteraard, dialect, afkortingen, codetaal, enz..)!

Na het uitzoeken van de decoratie ging ik ook op zoek naar kleurrijk en Instagramproof food (of course) en kwam zo bij jeeigentaart.nl terecht 🎂 Warning: Bij het bezoeken van deze site krijg je zin om alles te bestellen en elke week een thema feestje te organiseren! Kiezen tussen foto- en verjaarsdagstaarten, schattige en vooral kleurrijke cupcakes, macarons, brownies en cake pops is een HEEL moeilijke opgave, trust me! Ik wou ook dat dit een verrassing was voor mijn 16 jarige puberende tiener (want ook hierover zouden er ongetwijfeld discussies ontstaan). Dus ging ik voor ‘Surprise!! What you see is what you get!’ Na lang vergelijken en twijfelen (want echt alles is mooi!!) koos ik uiteindelijk voor 12 cake pops in roze en blauw (met shimmers) en 9 flower cupcakes voor het feestje op zaterdag en een thema taart met kleurige polkadots (incl. happy birthday kaars) voor het 2e feestje op zondag. De taart en gebakjes werden in heel erg mooie stevige dozen geleverd, zitten heel goed verpakt zodat ze niet beschadigd geraken en moeten in kamertemperatuur bewaard worden (niet in de koelkast) en zijn minstens nog 7 dagen houdbaar (ongekoeld). De taart was gevuld met chocolade en kers (vulling kan je op website gewoon zelf kiezen), de cupcakes waren gevuld met chocolade. Ook de tekst op de taart kan je zelf kiezen en invullen bij je bestelling op de site..

Sweet 16

Sweet 16

Sweet 16

Sweet 16

Sweet 16

Sweet 16

Sweet 16

Dankzij jeeigentaart.nl werd onze Sweet 16 color party nog kleuriger en lekker! Want de cupcakes, cake pops en taart zagen er niet alleen prachtig uit, ze waren ook nog eens mega lekkeeeuuuuuuhh..

Sweet 16

My 16 year old had een schitterend feestje tot in de vroege uurtjes, iedereen was tevreden en had slaap tekort de dag erna maar het was het allemaal meer dan waard!

Liefs,

Eefje