Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Strakke Billen – Tips!

Te groot, te dik, te plat…Billen. Mannen houden ervan, maar wij hebben er nog wel eens wat probleempjes mee. We willen ze vol en rond, maar wel graag glad en strak. Ok, ik geef het toe! Ik sta vaak achterstevoren voor de spiegel, nu eens rechts omdraaiend, nu eens links omdraaiend, om een glimp van mijn billen op te vangen! :) 

Strakke Billen - Tips!

Zolang we onze billen kunnen verhullen onder een spijkerbroek of rok lukt het om ontevreden gevoelens over ons achterwerk weg te stoppen, maar als het strandweer wordt, duikt het probleem weer op. Iedereen kent wel dat gevoel dat je overvalt als je van je strandstoel richting zee loopt. Het lijkt wel of alle blikken, van vrienden en onbekenden, op je billen gericht zijn! :(

Met een kleine inspanning en een juiste aanpak valt “heel veel te redden”. En dan heb ik het niet over bilimplantaten die in Brazilië zo populair zijn, nee nee..smeren + gezond eten + bewegen. Voeg daar de juiste kleding en een sunkissed tintje aan toe en je hebt een stel superbillen!

Ik geef je enkele tips die ik zelf ook probeer toe te passen :)

Een gezond voedingspatroon.
Een mooi uiterlijk komt van binnenuit, Cliché maar toch. Eet veel groenten en fruit, vermijd teveel suikers en vetten en drink per dag tenminste 1,5 liter water. Een belangrijke en misschien onbekende vitamine is Vitamine F, het bevordert de elasticiteit van de huid.. Deze vitamine zit in bv. Vette vis, noten, avocado en druivenpit olie.

Strakke Billen - Tips!

Smeren.
Bloedcirculatie is heel belangrijk voor je billen. Masseer daarom je huid met een speciale borstel waarmee de doorbloeding verbetert, je cellulitis vervaagt en je huid ziet er gezonder uit. Bij bepaalde crème’s is het belangrijk om deze langere tijd in te masseren (zet je vriendje/man aan het werk) :) deze crème’s zijn veel effectiever dan bv. een snelle gel. Anti-cellulite producten houden je de huid soepel en strak en helpen cellulitis te voorkomen of in ieder geval verminderen. Je moet ze wel een lange tijd gebruiken (minstens 2 à 3 maanden) en ook daarna regelmatig blijven smeren. De producten hebben een drainerende werking, werken in op de vetcellen en verstevigen de huid. Laat je adviseren bij je schoonheidsspecialiste of in de winkel door een ervaren verkoopster!

Scrubben.
Scrub je billen één of twee keer per week stevig. Hierdoor ziet de huid van je billen er mooier uit en je masseert ze tegelijkertijd!

Strakke Billen - Tips!

Bewegen.
Maak er een gezonde gewoonte van om je billen regelmatig te trainen. Het geheim van strakke, ronde billen? Regelmatig trainen, het hele jaar door. Span ze aan terwijl je op je bureaustoel zit of in de winkel staat wachten. In de zomer zijn je billen mooier en strakker dan in de winterperiode, dat komt wanneer je op het strand bent loop je door het luwe zand en door die onstabiele ondergrond zet je de spieren in je benen en billen extra aan het werk! Extra mooi meegenomen!

Suiker, zout en vet.
De lastigste tip van allemaal denk ik :) Vermijd te veel suiker, zout en verzadigd vet. Hierdoor hopen afvalstoffen en vet zich op en krijg je zeker geen mooi achterste. Verse groenten en fruit zijn je beste vrienden!

Strakke Billen - Tips!

Nog meer schoenen kopen.
Dit is de leukste tip!! Wissel je schoenen dagelijks af. Huppel de ene dag rond op sneakers en draag de volgende dag hoge pumps. Zo zet je verschillende bilspieren aan het werk! Go get some new shoes!!!!!!! :p

Strakke Billen - Tips!

Zoals jullie wel al weten vertrek ik binnen 7 weken op vakantie en ben ik volop met mijn “strak de zomer in plan” bezig :) Vandaar dat julie regelmatig deze posts met tips en workouts zien verschijnen :) Ik zit momenteel aan dag 6 van de 30 day schred workout en het gaat super goed! Elke vrijdag krijgen jullie een update!

En jullie? Werken jullie aan die billen? :)

XOXO
Eefje

  • Leuk artikel!

    XO

  • Leuke tips. Kijk al uit naar je update over 30 Day Shred!

  • Leuk artikel, origineel en gedurfd! Ik werk niet aan mijn billen eigenlijk, haha maak me er niet zo druk om ;-)

  • Leuk artikel!

  • hihi wat leuk! Ik heb gewerkt aan de billen en vanaf morgen ga ik er weer helemaal voor! morgen vrije dag, ik probeer suikers zoveel mogelijk te mijden en weer te gan sporten. deed spinning en had echt strakke billen!

  • Ik probeer clean te eten en 3x per week te gaan lopen. Soms doe ik ook oefeningen.

  • Kom maar op met die strakke billen! Ik doe thuis wel oefeningen cardio gaat helaas niet.

  • Ik ben super trots op mijn niet zo smalle billen! Maar ze moeten wel strak blijven. Wat het beste helpt voor mij is wandelen, wandelen, wandelen (lees: dus ook shoppen :p). Leuk artikel.