Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Sporty Spice is back

Yep, je leest het goed.. Sporty Spice is back! Niet dat ik zoooooo sportief ben of ooit zal worden, maar na een lange lange sportloze periode heb zin om er weer in te vliegen. Verwacht nu niet dat ik een marathon zal lopen, maar dat ik iets aan mijn conditie moet doen dat is zeker. En die 5 winterkilo’s die erbij gekomen zijn, verzoek ik vriendelijk om mijn lichaam opnieuw te verlaten, dank je wel..

Sporty Spice is back

Zoals ik al zei geen marathon of dergelijke maar gewoon wat meer bewegen en op mijn voeding letten. Ik heb hier thuis de luxe van in het bezit te zijn van 2 fitnesstoestellen (een roeier en een crosstrainer) en die staan in de hoe kan het ook anders ‘fitnessruimte’ (wat meteen ook de slaapplaats van de poes is, maar dit even ter zijde) :) Naast de fitnesstoestellen ligt er ook een yoga matje, een hoolahoop en gewichtjes (van 2kg, ik ben officieel een seut, I know). Sinds kort heb ik er een buikspiertrainer bij van Lidl en die is super handig want zo doe je je buikspieroefeningen op een correcte manier zonder je nek hierbij te belasten.

1 februari was de officiële ‘ik begin weer te sporten dag’ en ik heb me voorgenomen om 4 x per week te sporten. Een afwisseling van cardio op de crosstrainer, een hoolahoop workout (al dan niet met die 2 kg gewichtjes) en buikspieroefeningen met de hulp van de buikspiertrainer. Ik voorzie een half uur tot max een uurtje per dag om te sporten.

Sporty Spice is back

Ik hoor jullie al denken, maar Eef.. jij hebt dat toch niet nodig, jij hoeft toch niet te sporten? Oooh jawel, neem nu die 5 winterkilo’s. Ik krijg vaak te horen dat die kilo’s me er beter doen uitzien. En dat ik nog veel te mager ben. Dat kan. Maar, punt 1.. ik ben niet tevreden met die 5 extra kilo’s en die moeten er dan ook zo snel mogelijk af. En punt 2.. ik wil echt aan mijn conditie werken want die is 0,0! En ik merk dat sinds ik die 4.0 bereikt hebt, dat mijn lichaam aan het veranderen is en ik neem daar geen vrede mee.

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice is back

Sporty Spice sport natuurlijk fashionable of wat had je gedacht :) Bij Lidl vind je tegenwoordig ook heel wat sportoutfits en ik kan je zeggen die zitten heel erg comfy en zien er kei leuk uit! De topjes zijn leuk afgewerkt met gekruiste bandjes op de rug. En ook de leggings zien er hip uit!

Niks houdt me nu nog tegen dus! Niet omdat ik nu van sporten hou maar omdat ik deze body bikiniproof wil maken voor de zomer. Are you with me?

Sport jij vaak? Alle tips zijn trouwens welkom!

Liefs,

Eefje