Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Skinny Coffee

Je ziet ze dagelijks voorbij komen op Instagram.. de mooie flatlays van de bloggers/instabloggers die zich een Skinny Coffee Club ambassador mogen noemen. Dé koffie waar je 5kg per maand mee kan vermageren. Ik geef toe, ook ik ben gezwicht toen ik een mailtje kreeg of ik interesse had om één van de zoooovele Skinny coffee Club ambassadors te worden. Of nee, als ik heel eerlijk ben, heb ik de eerste mail afgewimpeld met de mededeling dat ik absoluut niet hoef te vermageren en dat ik geen interesse heb om de koffie te testen. Maar ze blijven volhouden, of ze hebben geen overzicht over hun mails want ik kreeg een 2e mailtje met dezelfde vraag en eigenlijk exact dezelfde opstelling. Ik besloot even dieper na te kijken welke voordelen of nadelen deze koffie nog allemaal heeft en besloot dan maar mee te gaan in het Skinny coffee verhaal en werd zo opeens een Skinny coffee babe :) LOL!

Skinny Coffee

Ik heb de koffie nu een maand getest en mijn mening lees je hier..

Wat mag je precies verwachten als je een maand Skinny coffee drinkt?

Gewichtsverlies tot -5 kg per maand
Verbetert metabolisme
Minder hongergevoel
Meer energie
Minder opgeblazen gevoel
Een gezonde glow
Anti-aging

Je drinkt het best elke ochtend 1 kopje, probeer melk en suiker te vermijden of vervang deze door amandelmelk/kokosmelk en stevia.

Ingrediënten:
Ground Coffee, Ground Green Coffee Bean Extract, Green Tea Extract Powder, Garcinia Cambogia, Siberian Ginseng Powder and Spirulina Powder.

Skinny Coffee bevat 63mg caffeine. Dat is minder dan een traditionele kop koffie.

Zoals ik al eerder zei drink ik deze koffie niet om te vermageren, hell no. Met m’n 52 kg zou ik eerder deze koffie moeten drinken met veel suiker en melk :) Dus als je absoluut wil weten of je hierdoor vermagert dan zit je op de verkeerde blog :) Ik vertel je enkel wat het nog allemaal doet, behalve vermageren.

Nu, eerlijk is eerlijk.. wanneer ik het pakje openmaak dan komt er een heerlijk aroma uit! Meteen zin in een kopje koffie! Het is oplos koffie en het is een beetje een gedoe ’s morgens maar het is het waard! één koffielepeltje Skinny coffee is voldoende voor één kopje koffie. De koffie smaakt heel erg lekker, zacht en licht! Ben je coffeeholic dan zal je deze koffie veel te licht vinden! Maar omdat ik nooit straffe koffie drink is deze perfect voor mij! Zalig, echt.. ik kijk elke ochtend uit naar mijn kopje!

Wat heb ik nu na een maand ondervonden?

Heb ik meer energie? Ja
Heb ik een minder opgeblazen gevoel? Ja
Minder honger? Mmmm, twijfelgevalletje
Een gezonde glow? Anti-aging? Mmmmm, twijfelgevalletje.. ik test momenteel nieuwe producten dus die doen misschien ook hun werk :)

Deze Skinny coffee ambassador/babe heeft ondertussen een tweede pakje Skinny coffee ontvangen en ik moet zeggen ik blijf hem drinken, elke ochtend! Ik heb al positieve reviews gelezen over gewichtsverlies dus wil je toch graag die 5 kg kwijt dan kan het geen kwaad om eens een maand Skinny coffee te proberen.. you’ve got nothing to lose, right!! (except some weight) :)

Wil je graag zelf een maand proberen gebruik dan de code BEAUTYTALK20 voor 20% korting!!

Heb jij al ervaring met Skinny coffee? En ben je hierdoor vermagerd? Let me know!!
Alle info en shoppen kan via deze link.

Liefs,

Eefje

  • Tania

    Jammer dat ik geen koffie lust want zou wel een paar kilo’s minder willen wegen