Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Sfeer en gezelligheid in huis

Yup, we kunnen er niet onderuit. De dagen worden korter, het winteruur is van kracht en het wordt kouder. Ik ben geen wintermens, verre van.. give summer 365 a year, please! Maar tenzij ik met mijn gezin 6 maand ga overwinteren in Tenerife kan ik er maar beter het beste van maken. Dus dit wil zeggen.. Ik maak het gewoon super gezellig binnen in ons huis en tel de dagen af tot het weer lente wordt :) En bij gezelligheid denk ik aan veel kaarsen en sfeerverlichting..

Sfeer en gezelligheid in huis

Sfeerverlichting en gezelligheid in huis:

Gezellige avonden voor de kachel met de familie, een glaasje, een hapje en het huis vol sfeerverlichting, kan het nog gezelliger?  Dimbare LED lampen zijn hiervoor super handig voor in de woonkamer. Je kunt hiermee de sfeer in je kamer gemakkelijk veranderen. Sfeerverlichting kan in allerlei vormen zoals tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Verlichten doen dit soort lampjes wel niet. Ik ben zelf fan van een superleuke ‘lichtketting’ en een LED tafellamp bijvoorbeeld in houten letters. Ik haalde mijn inspiratie bij Lampen24.be. De webshop is superfijn en overzichtelijk om voldoende inspiratie op doen voor verlichting in jou huis.

Sfeer en gezelligheid in huis

Sfeer en gezelligheid in huis

We naderen natuurlijk ook binnenkort de kerst en eindejaarsperiode.. Dus kerstverlichting hoort er binnenkort gewoon bij.  Kerstlampjes vind ik persoonlijk een supergezellige bron van sfeerverlichting. Ik laat trouwens altijd kerstlampjes hangen in huis het hele jaar door. Zo ligt er op het boordje onder de tv een lichtketting. Ik steek deze al na de zomer aan voor extra sfeer in huis.

Sfeer en gezelligheid in huis

Sfeer en gezelligheid in huis

Sfeer en gezelligheid in huis

Naast verlichting vind ik decoratie ook enorm belangrijk om de gezelligheid een upgrade te geven in huis. De herfst en winter zijn de uitgesproken seizoenen om je huis extra te versieren en warm aan te kleden! Ik hou enorm van houtachtige elementen. En niet te vergeten een knusse plaid! Een plaid is onmisbaar, trendy én het houdt je warm.

Wat doe jij om het thuis gezellig te maken?

Liefs,

Eefje