Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Secrets de Sothys

Soms, zo heel soms krijg ik echte pareltjes in de bus.. en dan voel ik me toch wel een lucky bastard.
Zo kreeg ik een box met de 2 luxueuze vernieuwde producten van Sothys. Meer bepaald de laatste vernieuwde versie van Secrets de Sothys! Ik heb de 2 producten gedurende 2 weken elke dag ‘ochtends en ’s avonds getest en dit is mijn mening..

Secrets de Sothys

Secrets de Sothys

Als aanvulling op de befaamde instituutbehandelingen presenteert Sothys met ‘Secrets de Sothys’ nu ook een premium thuisverzorging voor het gelaat. Deze sublieme must have voor een blijvende jeugdige uitstraling bestaat uit een unieke, verjongende dagcrème en een liftende balsem voor ogen en lippen. Dit luxueuze en doeltreffende duo zorgt dag na dag in alle zachtheid voor een opmerkelijk zichtbaar resultaat: optimale hydratatie, actieve antiaging en een stralend jonge teint.

Het geavanceerde onderzoeksteam van Sothys heeft zich laten inspireren op de meest recente wetenschappelijke ontdekkingen met betrekking tot de invloed van stress op de huidveroudering. Het resultaat is een innovatief cosmetisch antwoord met een unieke formulering voor een directe werking op het huidoppervlak in combinatie met hightech werkstoffen voor een complete diepgaande werking om de jeugdigheid van de huid zichtbaar te behouden en te onthullen.

Secrets de Sothys

Secrets de Sothys

La Crème:
La Crème of de dagcrème zorgt voor een actieve en liftende gelaatsverzorging met een bewezen gladstrijkend en verstevigend effect. De glucanen van perzikboomblaadjes en rode alg in combinatie met retinolachtige extracten van cichorei en meer rode alg beloven een verjongende werking op de zichtbare tekenen van huidveroudering. In combinatie met de heerlijke geur zorgt dit voor een totale ontspanning.

Secrets de Sothys

Secrets de Sothys

Secrets de Sothys

La Crème Yeux & Levres:
Balsem voor ogen en lippen, deze twee zones die uiterst gevoelig zijn voor veroudering. De smeltende textuur van deze heerlijke balsem laat een gladstrijkend laagje met een liftende antirimpelwerking achter op de oog- en lipcontour. De glucanen van perzikboomblaadjes en pruimolie, plantaardig hyaluronzuur, extract van heilige lotus en blaaswier en tal van andere jongmakers garanderen een jeugdige look en gaan tegelijk de strijd aan tegen kringen en wallen.
La Crème Yeux & Levres bevat geen geen parfum.

Secrets de Sothys

Ik testte de crèmes tijdens een nogal stressy periode, waardoor mijn huid altijd wat onrustig is en wel wat extra luxe kan gebruiken. Eerst en vooral smeren de beide crèmes goed open en je hebt er echt maar heel erg weinig van nodig, met een inhoud van 50ml en 15ml kom je een heel eind.. Mijn huid voelt meteen na het eerste gebruik zeer gehydrateerd en aangenaam aan. Na 2 weken elke dag deze crèmes in combinatie te gebruiken merk ik een verbetering van mijn huid. Mijn huid ziet er gezond, glowy en iets strakker uit. Ik heb niet altijd last van wallen, dit is echt met periodes (door slechte nachten, stress, enz..). Kringen heb ik sowieso nooit gehad. Dus ik kan enkel mijn bevindingen over de wallekes aan jullie meegeven. Ik merk vooral dus een verbetering rond mijn ogen. Ik zie er precies frisser uit en ik had geen last van wallen (en ja, ik had tijdens deze testperiode echt wel wat slechte, korte nachten en heel veel stress). Ook gebruik ik La Crème Yeux & Levres op mijn lippen waardoor ik geen last meer heb van vervelende loshangende velletjes en droge lippen (benieuwd of hiermee de winter doorkom)! Dus na 2 weken ben ik heel enthousiast en positief. Ik ben van plan La Crème en La Crème Yeux & Levres zeker nog een 2-tal weken verder te testen en er hopelijk nog wat jonger uit te zien :)

Wil je graag meer info over de Sothys producten, dan kun je terecht in het dichtbijzijnde beautysalon of via de website

Liefs,
Eefje