Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Rimmel London 80’s Look

Aaaah The 80’s! Wat een mooie tijd! Ik heb de jaren 80 als tiener meegemaakt (ja, ik ben al zo oud!). En ik kan je vertellen, het was een periode van felle make-up en opvallende kleren! Rimmel London brengt the 80’s terug en daar ben ik héééél blij om :) Het perspakket is enorm indrukwekkend! Een grote radio in karton volledig geïnspireerd uit de jaren 80 met daarin alle lip colours en blushes!

Rimmel London 80's Look

Rimmel London 80's Look

The 80’s are hot this summer! Hoog tijd om jouw eigen 80’s look te creëren. Ga voor felgekleurde lippen met de Stay Satin Liquid Lip Colour en/of gebruik de grote Maxi Blushes voor opvallende jukbeenderen!

Rimmel Stay Satin Liquid Lip Colour:
Rimmel London introduceert de nieuwe Stay Satin Liquid Lip Colour. Deze lip must-have, geïnspireerd op levendige kleuren uit de jaren 80, geeft een intense impact met een zachte finish. Geniet in één laagje van ‘non-sticky’, lichtgewicht lipgloss die tot 8 uur lang perfect blijft zitten.
#Loudneverfades.

Stay satin’s moderne-retro look wordt gecreëerd door de ultramoderne, vloeibare formule. ‘get ready’ voor een statement kleur met een gedurfde impact, langdurig resultaat, een zachte uitstraling en sensueel comfort.
♥ KLEUR – Rijke satijnpigmenten geven de lippen een superieure kleur.
♥ LANGDURIG RESULTAAT – Dankzij de in olie oplosbare polymeren, die zorgen voor een betere hechting aan de lippen en het creëren van een ‘priming effect’ waardoor
de kleur perfect houdt.
♥ ZACHTE UITSTRALING IN ÉÉN LAAGJE – De formule bevat vulkanische as waardoor de kleurpigmenten al in één laagje gelijkmatig en gemakkelijk dekken.
♥ COMFORT – Bovendien glijden nylonmoleculen in laagjes langs elkaar waardoor de Stay Satin extra zacht, comfortabel en nauwelijks waarneembaar op de lippen aanvoelt.

Rimmel London 80's Look

Rimmel London 80's Look

Rimmel London 80's Look

Rimmel London 80's Look

Rimmel Maxi Blush:
MAKE ME BLUSH
Rimmel introduceert maxi blush: twee nieuwe poeder blushes. Blozende wangen zijn dit seizoen essentieel onderdeel van jouw frisse make-uplook. Rimmel London’s nieuwe maxi blush, verkrijgbaar in twee kleuren, is dé perfecte tool om mee te doen aan de “blushing beauty” trend. De Maxi Blush stelt jou, dankzij haar microfijne poeder die perfect blendt met je huid, in staat om creatief te zijn. Van zacht en subtiel, naar gedurfd en vurig.
Kies jouw look en begin met blushen! De Maxi Blush zorgt voor een natuurlijke kleur met een gezond uitziende glow en past bij elke huidskleur. Live the London Look!

Rimmel London 80's Look

Benieuwd naar de Stay Satin swatches? Here we go..

Rimmel London 80's Look
Rimmel London 80's Look

Ze zien er niet alleen zeer goed en kleurig uit, ze zitten ook fantastisch! Ik hou van glossy kleurtjes en hoera, ze plakken niet en blijven goed zitten! What’s not to love! Ok, de grijze en paarse kleuren laat ik misschien toch maar voor wat ze zijn.. alhoewel, anderhalf jaar geleden gaf ik een 80’s fuif en toen was die paarse kleur wel goed van pas gekomen :)

(Op instagram zie je komende dagen/weken lipswatches verschijnen!)

Nu is het aan jou !! Haal inspiratie uit de ‘80s’ en maak hiervan je eigen, nieuwe stijl. Get the London look!.

Rimmel Stay Satin Liquid Lip Colour – €7,99
Rimmel Maxi Blush – €9,99

De nieuwe Maxi Blushes en Stay Satin Liquid Lip Colours zijn verkrijgbaar bij de Rimmel London (online)verkooppunten.

Ga je voor een 80’s look deze zomer?

Liefs,

Eefje