Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Review + Filmpje: 2B Colours – Smell Me – Pomegranate

Een nagellakje dat lekker ruikt.. het bestaat! Want geef toe, nagellak stinkt! Als nagellak addict weet ik als geen ander hoe vervelend het is om je nagels te lakken want de geur is echt overheersend en ook mijn huisgenoten trekken iedere keer een gekke bek als ik mijn nagels lak.

Maar het kan ook anders.. 2B Coulours heeft een nagellakje in het assortiment dat lekker ruikt, meer zelfs dat exotisch ruikt. Het lakje kreeg de toepasselijke naam ‘Smell Me‘ en bestaat in 6 kleuren.

Bekijk hier het filmpje!

Review + Filmpje: 2B Colours - Smell Me - PomegranateReview + Filmpje: 2B Colours - Smell Me - Pomegranate Review + Filmpje: 2B Colours - Smell Me - Pomegranate

Ik koos voor Pomegranate een snoepig roze kleurtje..

2B Colours – Smell Me – Pomegranate:

2B Colours, Smell Me lakt makkelijk met het brede kwastje, na 2 laagjes zijn mijn nagels mooi gedekt met een super mooie glans! In het daglicht zag ik zelfs een mooie shimmer.. Voorlopig ruik ik nog niks exotisch..

In eerste instantie stinkt dit nagellakje even erg als alle broertjes en zusjes.. Really? Ik dacht dat ik me op een exotisch eiland zou wanen.. niet dus.

Review + Filmpje: 2B Colours - Smell Me - PomegranateReview + Filmpje: 2B Colours - Smell Me - Pomegranate

Maar na zo’n 5 minuutjes (dus na het volledig opdrogen van de nagellak) ruiken mijn nagels zoet en bloemig, wauw! Ik ben aangenaam verrast! De geur is zeer subtiel en alleen te merken door echt aan je nagels te ruiken.. Iemand naast je zal niet kunnen meegenieten van de geur.

2B Colours – Smell Me – Pomegranate is een prachtige zomerse kleur met een super mooie glans/shimmer.. Ik besluit geen topcoat te gebruiken omdat ik vrees dat de geur van de topcoat de overhand zal nemen..nee, de topcoat laat ik nu even achterwege.  Ik ruik nu en dan eens aan mijn nagels en waan me niet op een exotisch eiland, maar ik ruik bloemen en krijg spontaan een lach op m’n gezicht.

2B Colours – Smell Me – Pomegranate is te koop bij DI en bij Kruidvat en kost €3,95

Liefs,

Eefje