Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Remington Keratin Protect Straight Brush

Vrouwen en hun haren, het blijft een eeuwige struggle! Diegeen met krullen willen straight hair, diegeen met sluik steil haar willen krullen! Typisch, right?! Ikzelf heb krullen, nu ja krullen.. ik noem ze pluiskrullen, en het liefst sta ik elke ochtend die krullen recht te trekken met mijn steiltang.. en daar sta ik graag 10 minuten vroeger voor op! Ik was onlangs aanwezig op het Remington event in Antwerpen want die vierden hun 80ste verjaardag.. food, drinks, good music en ondertussen kregen we de nieuwe Keratin Protect lijn te zien.. van haardroger tot stijltang en alles ertussen! Daar ontdekte ik ook de straight brush en daar was ik wel nieuwsgierig naar.. je haar kammen terwijl je het steilt. Dit vraagt om een test, en die deed ik ook! Benieuwd wat de straight brush voor jou kan betekenen? Lees dan even verder..

Remington Keratin Protect Straight Brush

Remington Keratin Protect Straight Brush

Remington Keratin Protect Straight Brush

Remington Keratin Protect Straight Brush

Ik heb dus van dat pluizig krullend haar, waar ik niks mee kan om eerlijk te zijn. Ofwel schakel ik hulplijn nr 1 in, de krultang om mooie krullen te creëren of ik schakel hulplijn nummer 2 in, de steiltang.. alles strak! Even de steiltang in de kast en plaats maken voor de straight brush.. maar wat doet de Remington Keratin Portect Straight Brush nu?

De Keratin Protect Straight Brush is een verwarmde 2-in-1-stylingborstel waarmee je je haar in enkele minuten op een gezonde manier steilt. Met deze moderne must-have is een veerkrachtige en gladde coupe makkelijker dan ooit. De Straight Brush is borstel en steiltang in één, speciaal ontworpen en bespaart je heel veel tijd.

Remington Keratin Protect Straight Brush

Remington Keratin Protect Straight Brush

Remington Keratin Protect Straight Brush

De verwarmde keramische haren van de grote borstel, uitgevoerd in chique zachtgrijs en roségoud, zijn verrijkt zijn met keratine en amandelolie. Zo worden je lokken van de haarwortel tot de punten met oliën verzorgd voor gezond en glanzend haar. Met de Straight Brush blijft je haar gehydrateerd en zijdezacht. De antistatische ionische technologie geeft negatieve ionen af tijdens het stylen en gaat pluizen tegen. Het toestel heeft 3 standen tot 230 ºC, dus je kan de temperatuur afstemmen op je haartype. Het platte uiteinde is ontworpen om zo dicht mogelijk bij de haaraanzet te komen. Het toestel warmt op in 30 seconden en heeft een handig meedraaiend snoer van 3 meter!! Met de speciale borstel kun je grotere delen van je haar in één keer kunt stylen: dus je bespaart tijd, en het werkt zelfs als je dik haar hebt. De borstel glijdt door je haren en maakt ze niet pluizig.. (ik ga wel meerdere keren over éénzelfde lok).

Het resultaat zie je hieronder op de foto. Het nam een kleine 10 minuten in beslag, meer niet maar ik heb dan ook dun haar.

Remington Keratin Protect Straight Brush

Het is bijna kerst, dus zet de Remington Keratin Portect Straight Brush op je Christmas wishlist! Of kan je zolang niet wachten? Shop hem online o.a. bij Bol.com (shop hier)

Heb jij deze Remington Keratin Portect Straight Brush al geprobeerd?

Liefs,

Eefje