Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Princess Digital Family Aerofryer

We zijn hier al een tijdje fan van de Airfryer. Onze friteuse hebben we al anderhalf jaar geleden vervangen. Geen geurtjes meer bij het frituren en geen gedoe meer met frituurolie (het onderhoud daarvan vond ik toch best een dingetje). Onlangs mocht ik de nieuwe Princess Digital Family Aerofryer ontvangen om te testen. Benieuwd? Lees dan even verder..

Princess Digital Family Aerofryer

Princess Digital Family Aerofryer:

In tegenstelling tot onze vorige Aerofryer heeft deze Digital Family Aerofryer handige voorgeprogrammeerde instellingen met de juiste temperatuur en baktijd van verschillende producten. 7 voorgeprogrammeerde programma’s voor frietjes, vlees, kip, rundvlees, vis, garnalen en cake.

De Princess Digitale Family Aerofryer combineert hete, circulerende lucht met de perfecte baktemperatuur zodat je met één apparaat kan frituren, bakken, grillen, braden en roosteren. Er is geen olie nodig en het eten bereiden gebeurd vrijwel reukloos. Naast de voorgeprogrammeerde temperaturen is het ook mogelijk om zelf de temperatuur in te stellen van 80˚ tot 200˚ voor het perfecte resultaat. Dit is even zoeken maar na een tijdje weet je perfect welk gerecht op hoeveel graden moet klaargemaakt worden.

Door de circulerende hete lucht is er weinig tot geen olie meer nodig bij het bereiden van frietjes, vlees, vis en groenten. Je kan in deze Princess Digital Aerofryer ook een gerecht op warmen zonder dat het uitdroogt.
De Aerofryer is veilig in gebruik dankzij het cool touch handvat zodat je altijd veilig de binnenpan kan uitnemen. De uitneembare mand maakt het serveren gemakkelijk en kan in de vaatwasser. Al verkiezen wij hier dit niet te doen. Het onderhoud na gebruik valt best mee.

Met 5,2 L inhoud en 1700 Watt vermogen is deze Aerofryer ideaal voor het hele gezin. Je kan gewoon een complete maaltijd bereiden.

Sinds een goeie week hebben we deze aerofryer in ons bezit. Natuurlijk zijn we er meteen mee aan de slag gegaan.

Princess Digital Family Aerofryer

Princess Digital Family Aerofryer

Frietjes, afbakbroodjes, groentjes, aardappelen, alles gaat de aerofryer in :) Het was even puzzelen voor de gebruiksaanwijzing. Handleiding zit erbij maar vind ik niet heel erg duidelijk omschreven. We gebruiken voornamelijk de voorgeprogrammeerde programma’s maar ook deze kan je zelf nog aanpassen door de temperatuur en de tijd te veranderen.
Als je door hebt hoe het werkt dan is het piece of cake!

Het apparaat is redelijk groot, maar daarom is de capaciteit ook flink. Wij hebben van de week met 3 volwassenen ruim frietjes kunnen eten (500 gram per keer bakken). Met de handige voorgeprogrammeerde programma’s is het makkelijk bakken. Je drukt de knop voor frietjes in en de Aerofryer stelt zich zelf automatisch in op de goede tijd/temperatuur. Ik had geen extra olie toegevoegd en om de 5 minuten heb ik de frietjes even wat door elkaar geschud, het resultaat waren lekkere goudbruine, knapperige frietjes.

Het enige wat ik mis is een receptenboekje ofzo voor wat meer inspiratie. Het is in het begin dus eventjes uitzoeken hoe alles precies werkt. En gelukkig is een mr. Google, websites waar je tips & tricks en recepten kan vinden.

Princess Digital Family Aerofryer

Princess Digital Family Aerofryer

De Princess Digital Family Aerofryer kreeg hier een vaste plaats, want er gaat geen dag voorbij dat hij niet gebruikt wordt!

Mocht je een aerofryer aan willen schaffen dan is de Princess Digital Family Aerofryer zeker een aanrader! Oa. te koop bij bol.com (klik hier)!

Heb jij thuis al een aerofryer of overweeg je er één aan te schaffen?

Liefs,

Eefje

  • Ik heb deze ook en ben er zooo blij mee!! Ik gebruik hem echt bijna alle dagen!