Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit Thomas Maine (Men)

Dames, nog geen idee wat jullie vriend/man zal dragen met de feestdagen (die komen snel, hoor.. trust me) of ben je nu al op zoek  naar een leuk cadeau. Stop right here!! Ik heb het gevonden! Mijn man gaat de feestdagen in, in één van de prachtige Thomas Maine overhemden.

Het merk heeft zich tot doel gesteld om Italiaanse overhemden van de hoogste kwaliteit te produceren. Ze werken daarom alleen met wevingen van de Italiaanse weverij Monti. Hierdoor kunnen ze de mooiste Italiaanse overhemden maken én echte kwaliteit garanderen. Alle overhemden zijn hierdoor gemaakt van two-ply (dubbel getwijnd) katoen. Alle overhemden zijn strijkvrij en zijn verkrijgbaar in mouwlengte 5 en mouwlengte 7. Deze overhemden zijn gemaakt van 100% katoen in een perfecte pasvorm en laten zich uitstekend combineren.

Karel kreeg een donkerblauw Thomas Maine overhemd toegestuurd en dat heeft een perfecte pasvorm (want Karel is groot en heeft lange armen). De kleur staat hem zooooo goed, echt prachtig. Het hemd kan zowel zakelijk als casual gedragen worden en is perfect te combineren met een geklede broek of een jeans. Oordeel zelf maar..

Outfit Thomas Maine (Men)

Outfit Thomas Maine (Men)

Outfit Thomas Maine (Men)

Outfit Thomas Maine (Men)

Thomas Maine vind je bij overhemden.com, de specialist in overhemden

Wat vind jij van dit Thomas Maine overhemd?

Liefs,

Eefje