Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Sprox Shoes

Nog een nieuw merk dat ik heb ontdekt tijdens de persdagen in Antwerpen is SPROX! Newbies aan mijn voeten zijn een paar veterschoenen. Comfortabel, fancy en afgewerkt met glittertjes en fringes, wat de schoen dan weer super girly maakt.

Deze veterschoenen zijn donkergrijs en afgewerkt met glitters en bovenaan de schoen leuke fringes met steentjes, how cute! Bij deze outfit heb ik de shoes gecombineerd met een zwarte broek en een warme comfy trui van Hugo Boss. De schoenen zitten zeer comfortabel en lopen zeer zacht door de iets dikkere zool. Ze passen op elke outfit en bij elke gelegenheid, of het nu casual of eerder chique moet zijn (want hey, glitters you know!!) ✨✨✨

Outfit - Sprox Shoes

Outfit - Sprox Shoes

Outfit - Sprox Shoes

Outfit - Sprox Shoes

Outfit - Sprox Shoes

Ik kan al niet wachten tot de zomercollectie er is.. Tijdens de persdagen had ik al 2 (zomer) favorietjes, dus laat die zomer maar komen!! Maar eerst geniet ik nog een paar maanden van deze glitter veterschoenen want ze zijn te mooi om in de kast te laten staan, niet?

De wintercollectie van SPROX kun je hier bekijken en bestellen. SPROX is ook lief voor je portemonnee. Fashionable shoes hoeven niet persé duur te zijn!

Wat vind jij van deze veterschoenen?

Liefs,

Eefje

  • Lieke van Veen

    Ik zou ze persoonlijk zelf niet zo snel kopen omdat ze niet helemaal mijn stijl zijn.