Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Primark & Liu Jo

And again.. ging ik tijdens mijn lunchpauze naar Primark! Het was echt een slechte zet van Primark om een filiaal te openen in Gent :p Gisteren konden jullie mijn mini shoplog zien (niet gezien? Klik dan hier voor de mini shoplog van Primark Gent).
Vandaag zien jullie mijn outfit. Ik combineer de Primark stuks met mijn nieuwe enkellaarsjes en handtas van Liu Jo

Outfit – Primark & Liu Jo:

Outfit - Primark & Liu Jo

Outfit - Primark & Liu Jo

Outfit - Primark & Liu Jo

Outfit - Primark & Liu Jo

Outfit - Primark & Liu Jo

Outfit - Primark & Liu Jo

I’m Wearing:

Jeans – Primark
Blouse – Primark
Poncho – Primark
Ketting – Primark
Enkellaarsjes fringe – Zalando (Shop ze hier)
Horloge – Michael Kors
Oorbellen – Six
Armbanden – H&M
Handtas – Liu Jo

Wat vind jij van de herfstoutfit?

Liefs,

Eefje

 • Heel leuke outfit! Mooi voor alledaags en toch nog vlot//casual!
  Je hebt echt leuke stuks gekozen bij Primark! Ik vind het meestal wel moeilijk om er zo leuke stuks te vinden… Geen idee waarom het mij nooit lukt, want mijn zusje lukt het ook altijd om leuke dingen te vinden…

  • Eefje

   Herkenbaar, ik heb ook zo mijn periodes dat ik niks vind en overal overkijk.. :)
   Liefs,
   Eefje

 • Super leuke outfit. De poncho is echt geweldig!

  • Eefje

   Dank je wel..!

 • Ooooh die poncho! <3

  • Eefje

   Hij is mooi, hé.. en zo cosy :)

 • leuke outfit

  liefs
  Karlien

  • Eefje

   Dank je.. :)