Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Nieuwe Fringe enkellaarsjes van Zalando

Regelmatig word ik verliefd op een paar schoenen en nu de herfst eraan komt en de catalogussen in de brievenbus vallen was dit opnieuw het geval! Ik werd verliefd op een paar enkellaarsjes met fringe die uiteraard te duur waren, dus zocht en vond ik een alternatief! Bij Zalando kocht ik een paar Fringe enkellaarsjes in camel kleur.. Totally in love!

Outfit – Nieuwe Fringe Ankleboots van Zalando:

Outfit - Nieuwe Fringe enkellaarsjes van ZalandoOutfit - Nieuwe Fringe enkellaarsjes van ZalandoOutfit - Nieuwe Fringe enkellaarsjes van ZalandoOutfit - Nieuwe Fringe enkellaarsjes van Zalando Outfit - Nieuwe Fringe enkellaarsjes van Zalando

I’m wearing:

Top – Supertrash (shop hier)
Jeans – Primark
Fringe enkelllaarsjes – Zalando (shop hier)
Oorbellen – Six

Heb jij ook soms een shoecrush? Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe fringe enkellaarsjes?

Liefs,

Eefje

 • Wauw, ze staan wel heel erg leuk zo onder de jeans….echt een heel vrolijk effect geeft dat

  • Eefje

   Dank je wel! :) Ik ben benieuwd hoe ze staan onder een jurkje.. Misschien probeer ik dat wel even voor een volgende outfit :)

 • Ik ben zo blij dat ze passen! Gotta love Zalando, right?

  • Eefje

   Ik ben zo verslaafd aan die shop! Het is wel altijd wat spannend als de levering toekomt.. gaat het passen of niet :)

 • Ze zijn heel erg mooi! Wou dat ik ook op zulke hakken kon lopen :)!

  • Eefje

   Dank je, de hoogte valt zeer goed mee! :)

 • ooh wow ik vind ze echt geweldig

  liefs
  Karlien

  • Eefje

   Zijn ze ook :p