Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit – Girlfriend Jeans and Basic Tee

Normaal neemt Karel altijd mijn outfit foto’s, maar hij loopt al een aantal weken ziek (and we all know what happens with men that are sick) :p Dus was Chloé het slachtoffer om mijn foto’s te nemen. En dat deed ze met veel plezier (NOT)! Oh boy, tieners.. die moeten dan ook altijd iets in return krijgen natuurlijk. Maar bon, we reden even wat verderop naar een prachtige locatie, Het Godshuis. Ons trouwfeest was hier 10 jaar geleden trouwens. Dit is en blijft een unieke locatie voor het nemen van foto’s.

Hoe graag ik ook kleedjes draag, toch voel ik me het best met een jeans en een basic-tee. Een combinatie die er altijd leuk uitziet. Zelfs al heb je een off day. De jeans is een girlfriend jeans van de Esmara collectie van Heidi Klum voor Lidl en die zit echt super comfortabel! Het t-shirt is van Only (die hebben echt altijd leuke tee’s!) en er staan lipjes op in het rose gold. Daaronder draag ik mijn Adidas sneakers. En het handtasje past perfect door dezelfde rose gold kleur als de print op de tee.

Outfit - Girlfriend Jeans and Basic Tee

Outfit - Girlfriend Jeans and Basic Tee

Outfit - Girlfriend Jeans and Basic Tee

Outfit - Girlfriend Jeans and Basic Tee

Outfit - Girlfriend Jeans and Basic Tee

Alhoewel ik super me super comfy voel in deze outfit, doe ik ook graag moeite om me op te kleden voor een feestje of een speciale gelegenheid. I love the glam, but I’m just a casual girl :)

Nu efkes over de fotografie skill van de dochter.. zo slecht zijn de foto’s niet, right? :)

Draag jij vaak een basic outfit?

Liefs,

Eefje