Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Outfit Black Lace

Ben jij al op zoek naar het ideale feestjurkje? De winkels maken in ieder geval al plaats voor heel wat feestkledij met de nodige blingbling en glitter. Maar misschien ben jij helemaal geen glitter queen, dan kun je heel wat kanten op met kant (yup, zelf gevonden) ;p Ik hou zelf wel van kant, het maakt je outfit net wat chiquer en speelser ook. Een outfit in black lace doet het altijd goed en zeker met de feestdagen die eraan komen. Zwart is sowieso altijd een goed idee, maar ik probeer een zwarte outfit altijd een beetje te pimpen met wat kleur om mijn outfit wat vrolijker en minder depressief te maken..

Outfit Black Lace

Dit zwarte jurkje van Shein is perfect voor de komende weken. Bovenaan is het jurkje afgewerkt met kant en het heeft 3/4 mouwtjes die onderaan iets wijder uitlopen. Het model is niet aansluitend maar valt mooi los rond mijn lichaam. Van lente kan het nog net (lange benen zijn misschien wel mooi, maar alles is al gauw te kort). Hier draag ik panty’s van 60 DEN voor extra warmte :) Ik hou er ook van dat panty’s nog heel lichtjes doorschijnend zijn..

Outfit Black Lace

Outfit Black Lace

Outfit Black Lace

Outfit Black Lace

I’m wearing:

Zwarte jurkje met kant – Shein
Laarzen – Hush Puppies
Earcandy – Six
Schoudertas – Littlecutecorner

Hou jij van kant of ben jij eerder een glitter queen?

Liefs,

Eefje