Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

OOTD + New In – Tamaris Enkellaarsjes

Tiedie dada… ik loop weer zo happy want als ik schoenen kan kopen, loop ik happy :) Ik heb ze gekocht.. die mooie enkellaarsjes van Tamaris. Ik zag ze vorige week in Sluis en ik was van plan ze op Zalando te kopen, maar helaas bij Zalando hadden ze dit paar niet.. dus ging ik deze week tijdens mijn middagpauze Gent city onveilig maken en kocht ik ze in de Tamaris winkel zelf..
Ik trakteer jullie tegelijk op een OOTD.. gewoon een casual zaterdag, niks speciaals :)

OOTD + New In - Tamaris Enkellaarsjes

I’m wearing:
Tuniek – L&L (Lola&Liza)
Panty’s (legging model, dus zonder voeten) – Veritas
Enkellaarsjes – Tamaris
Armband – Guess
Oorbellen – Accessorize
Horloge – DKNY

OOTD + New In - Tamaris Enkellaarsjes

De enkellaarsjes zijn verkrijgbaar in 2 kleuren – zwart en taupe en ik betaalde €69,95

XOXO
Eefje

 • nice booties!

 • Heel leuk!

 • Ze zijn super leuk zeg!

  Ik zie elke keer een reclame van Tamaris, met super veel mooie schoenen. <3

 • Wauw leuke stoere botjes! Ik vind ook altijd wel iets bij Tamaris! :)

 • niet duur en ze zitten goed, de schoenen van Tamaris! leuk geshopt :)

 • Ow die zijn erg leuk! Leuk gecombineerd zo bij je outfit

 • Anneleen

  Zeer leuke outfit! Vind je jurkje super!
  En die laarsjes zij echt heel mooi! Jammer dat ik zo’n grote schoenmaat heb, want ik hou echt wel van schoenen, maar veel schoenen zijn voor mij gewoon een droom.. Nu ja, ik kan er dan niet teveel geld aan uitgeven, dat is dan weer een voordeel (-:

 • Wat een prachtige laarsjes!

 • Love it! Die laarsjes zijn geweldig.

 • Amy

  Damn ik ben echt jaloers op jouw figuur, wauw! :D en de laarsjes zijn echt superleuk!

 • Mooie laarsjes!

 • Wauwie, wat een leuke laarsjes zeg! Ik vind je poseerhoudingen ook gorgeous. :D De tuniek is ook echt awesome, gaaf gecombineerd.

 • Charlotte

  Super mooie enkellaarsjes! Ik vind de hele outfit wel tof eigenlijk!