Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

OOTD – JBC Dress

Deze Outfit is er ééntje van JBC..  Meestal koop ik bij JBC voor mijn dochter Chloé.. maar af en toe vind ik daar ook voor mij iets moois en dan meer bepaald bij de jongeren collectie :) I know.. maar die collectie is veel hipper en leuker dan de ‘Dames’ collectie :) De maten gaan van XXS t.e.m XL.. dus kun je perfect eens rondkijken bij de jongeren.. Ik vond er dit groene kleedje met studs op de schouders.

OOTD - JBC Dress

OOTD - JBC Dress

I’m wearing:
Kleedje – JBC
Panty’s – Veritas
Enkellaarsjes – Tamaris

Komen jullie wel eens bij JBC?

Doe mee aan de winactie!!

XOXO
Eefje

 • Heel mooi kleedje! Staat je goed. Ik kom bijna nooit in de JBC, maar zou dat nog eens moeten doen :)

 • Heel leuk!

 • Mooi!

 • Mooie jurk en vooral de kleur vind ik prachtig :)

 • Super mooie outfit! Groen staat je echt goed! :) Ik koop nooit iets bij JBC.

 • Charlotte

  Heel toffe outfit! Ik koop ook soms kleedjes en dergelijke bij jbc :)

 • Prachtig jurkje! Die kleur..wauw!

 • Anneleen

  Heel leuk!
  Mijn probleem is enkel dat de jongerenkleding te kort is voor mij :(

 • Heel mooi! De lange mouwen zijn ook handig nu het kouder is!

 • Echt mooi! Dat schouderdetail vind ik tof.

 • Ik heb het ook al zien hangen en ik vond het echt super! Helaas niet in mijn maat.

  En ik zei het gisteren nog tegen iemand dat JBC de laatste tijd soms echt héél mooie items heeft :)
  x

 • Staat je geweldig!
  X

 • Leuk jurkje! Staat je goed! :D