Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

New In – Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

Ik begreep er niks van maar het mysterie is ondertussen opgeklaard.. Mijn voeten zijn gekrompen! Ja, echt gekrompen.. ik had altijd maat 38 maar sinds een jaar zijn al mijn schoenen te groot! Echt bijna al mijn pumps schop ik gewoon uit, ik kan ze niet aan mijn voeten houden! Ik ging onlangs uiteten en mijn Guess pumps heb ik gevuld met een zooltje en watjes aan de tenen! So not comfy! Dit kon toch niet?? Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik wel toe was aan een nieuwe lading pumps, dus ging ik vorig weekend shoe-shopping!

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

Ik zag bij Paris Londres deze beauties staan, een paar blauw-groene puntige pumps van Scapa, met maar liefst 60% korting! Moeilijk combineerbaar? Schoenen met korting zijn NOOIT moeilijk combineerbaar! Niet nadenken en meenemen! KOOPJE!!

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

Bij New Paris Londres werd ik verliefd op deze pareltjes van Michael Kors! Helaas hadden ze mijn maat niet meer. Maar toen ik zei tegen de verkoopster dat mijn voeten gekrompen waren, vroeg zij me of ik vermagerd was. En ik ben inderdaad wel wat vermagerd, dus dat kan kloppen! Wisten jullie dat je voeten ook kleiner worden als je vermagerd? Ik alvast niet!
Thuisgekomen ben ik online op zoek gegaan naar deze classy zwarte MK pumps en jawel, online bij New Paris Londres kon ik ze nog bestellen! Whhiiiiii!!

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

Ik vind ze zo stijlvol, ze doen me een beetje aan Louboutin denken, maar dan zonder de rode zool :) (en veel goedkoper!!) Het enige dat mij een beetje stoort is mijn teendecolleté.. ik weet niet goed of ik dit sexy of lelijk moet vinden. En ik heb daarom ook getwijfeld of ik ze zou terugsturen. Maar ik heb toch besloten om ze te houden. Ze zijn zo mooi!

Mijn laatste nieuwe paar pumps zijn er een paar van Esprit, met slangenprint. Ik kreeg ze te zien aan de zijkant van mijn Facebookpagina (je weet wel, aan de rechterkant waar het volstaat met reclame). Het werkt dus, die reclames op Facebook, want ik heb doorgeklikt :)

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps New In - Michael Kors, Esprit & Scapa Pumps

Alweer die teendecolleté! Het ligt gewoon aan mij en niet aan de schoenen :) Ik heb gewoon zeer lange tenen en ik kan die niet verstoppen :)

Wat vind jij van mijn nieuwe pumps? Welke vind jij het mooist?

XOXO
Eefje

 • Echt heel erg leuke pumps! Vooral die van Scapa, ze hebben zo een mooi kleurtje.

 • Wauw, wat een gave schoenen!

 • Leuke schoenen hoor! Jammer van die teen decolleté maar vraag me af wie daar überhaubt naar gaat kijken. haha! Vind vooral die blauwe erg mooi!

 • Die MK’s zijn echt prachtig!
  Mijn favorieten van de drie

  Liefs,
  Karlien

 • Leuke schoenen allemaal! :-)

 • Die blauwe zijn zooo mooi! :)

 • Zelf kan ik geen puntige schoenen dragen, maar ik vind ze op zich wel erg mooi, vooral je Michael Kors paar, waauwies!

 • Je bent goed geslaagd zo te zien. De blauwe pumps zijn zoooo gaaf! Met zoveel korting moet je er inderdaad niet over nadenken en gewoon meenemen hihi. liefs x

 • Zeer goed gekozen, je kan in ieder geval een tijdje toe met deze pumps. En de teen decolleté, tja, dat heb je of dat heb je niet en ik vind het helemaal niet lelijk. Het is gewoon extra blood en cleavage is cleavage ;-).

 • hihi lange tenen, als dat maar niet figuurlijk is ;-) Ik vind de zwarte Kors de mooiste. daar kun je nooit mis mee doen! Mo echt? ik wist dat ook niet! ik ben ook vermagerd! daarmee dat m’n zwarte pumps afvallen zelfs! :(