Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Neuhaus x Natan chocolade geschenkdoos

Edouard Vermeulen, de ontwerper achter Brussels couturehuis Natan, hult een selectie Neuhaus pralines in een feestelijk jasje. Verenigd door hun liefde voor Belgisch vakmanschap, stelden Natan en Neuhaus een prachtige geschenkdoos met de hand gemaakte Irrésistibles pralines samen die momenteel in de boetieks ligt. Neuhaus x Natan..

Neuhaus x Natan chocolade geschenkdoos

Neuhaus x Natan chocolade geschenkdoos

Voor de Wereldtentoonstelling in Brussel in 1958, creëerde Neuhaus de Caprice en de Tentation, twee driehoekige pralines bestaande uit een geplooid nougatinekoekje met verse room of ganache en pure- of melkchocolade. Het duo groeide uit tot ware iconen en werd jaren later met drie andere driehoekige nougatinepralines verenigd in de ‘Irrésistibles’ collectie. Het is de Caprice waarmee Edouard Vermeulen in zijn kindertijd elke maaltijd bij zijn grootouders in schoonheid afsloot. Het verbaast dan ook niet dat de geschenkdoos die hij voor Neuhaus samenstelde, gevuld is met 17 Irrésistibles pralines met een glansrol voor de Caprice. De lekkernij met verse room, vanille uit Madagaskar en pure chocolade is “meer dan een praline, het is een volwaardig dessert” aldus Edouard Vermeulen.

Edouard Vermeulen is interieurarchitect van opleiding en staat sinds 1983 aan het hoofd van het Brusselse couturehuis. Zijn creaties laten zich het best omschrijven als elegant doch comfortabel met veel pure lijnen en een focus op kwaliteit. Het ontwerp van de geschenkdoos voor Neuhaus ligt geheel in deze lijn: de doos is puur en stijlvol wit met details in goud en zwart, waaronder een elegante grote strik. “Ik associeer Neuhaus met een dierbaar familieritueel omdat er steeds een doosje pralines bij mijn grootouders op tafel stond. Voor mij is de Natan geschenkdoos dan ook het perfecte eindejaarsgeschenk.” Edouard Vermeulen

De Neuhaus x Natan-geschenkdoos met 17 Irrésistibles-pralines kost €45 en is nu al verkrijgbaar in alle Neuhaus- en Natan-boetieks en op de website van Neuhaus.

Dit lijkt me een ideaal eindejaarsperiode geschenk voor de chocolade en fashion liefhebbers :)

Liefs,

Eefje