Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

My Shoe Stash!

Voor het eerst een filmpje op Beautytalk!!!!… ik vond het leuk om mijn schoenen stash te tonen aan de hand van een filmpje, ik heb enorm veel schoenen (ik geef dit eerlijk toe!) :) en ik toon jullie in dit filmpje enkel mijn zomerschoenen. Dit zijn vooral mijn favorietjes en meest gedragen schoenen.. Gewoon op de PLAY knop klikken! :) Enjoy!

Ik weet dat het een beetje bibber en shaky opgenomen is.. ik filmde dit filmpje met mijn Iphone.. Ik ben eigenlijk wel tevreden over m’n eerste filmpje! Doe ik dit meer of zeggen jullie.. nee, laat maar! :)

XOXO
Eefje

 • Leuk filmpje ! Moet je zeker meer doen ! ;D

 • Hele mooie schoenen heb je en heel leuk zo’n filmpje!

 • Leuk filmpje zeg!! Mooie schoenen collectie heb je :)

 • Leuke stash! Ben verliefd op je Guess schoenen (die dat je het meeste draagt). Ik ben dan ook een giga-grote Guess fan, vandaag. Maar het valt me op dat je vaak het woordje ‘eigenlijk’ gebruikt net zoals ik. In m’n eerste filmpje zei ik dat blijkbaar ook veel, en ik zou iets anders moeten verzinnen omdat woordje wat te minimaliseren.

  • Eefje

   Hahahahaaaa.. ja i know.. eigenlijk! ik dacht misschien valt het niet op.. maar toch! ;) Ik probeer er in het volgende filmpje op te letten! :)

   • Blijkbaar ben ik de enige die het opmerkt, maat dat is vadt omdat ik dat woord ook gebruik. Waarschijnlijk als vervanging van ‘euh’ om dingen aan elkaar te koppelen ofzo?

 • Wauw… Give me! <3

 • Schoenen heb je er nooit genoeg van ;)!

 • Mme Sophistique

  wat een mooie stash heb je zeg! prachtige schoenen

 • Mooie collectie!

 • Hele mooie collectie!

 • Leuke stem! En oh, zalige schoenencollectie!

 • Zeker vaker doen! :) Ik zou ook meer video’s willen opnemen.
  Leuke stash!