Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Moederdag Giveaway in samenwerking met Greetz

DEZE GIVEAWAY IS GESLOTEN, JE KAN NIET MEER MEEDOEN!

DE WINNAARS KREGEN ALLE 3 EEN MAILTJE.

PROFICIAT:

Marieke
Giovanni
Petra

________________________________________________________________________________________

Nog geen idee hoe je je mama zal verrassen voor moederdag 💐? Dan help ik je een beetje! Ik mag maar liefst 3 x €45 shoptegoed uitdelen bij Greetz aan 3 van mijn trouwe volgers! Benieuwd, lees dan zeker verder…

Moederdag Giveaway in samenwerking met Greetz

Wil je graag je mama verrassen dan ben je bij Greetz aan het juiste adres. Jij beslist, bestelt en Greetz zorgt voor een smile op je mama (of schoonmama) haar gezicht :)
💐 Zet je mama letterlijk in de bloemetjes met de Greetz bloemenservice! Greetz levert de boeketten gewoon bij je mama aan de deur, inclusief geschenkverpakking (eventueel met vaas) en 8 dagen versgarantie!

Moederdag Giveaway in samenwerking met Greetz

Moederdag Giveaway in samenwerking met Greetz

Niet alleen voor moederdag maar ook voor andere feestelijke gelegenheden kun je bij Greetz terecht voor een origineel cadeau.
Zo heb ik enkele weken geleden mijn beste vrienden verrast met een leuke gepersonaliseerde ballon voor de geboorte van hun baby girl. De cadeau service van Greetz biedt dus ook de mogelijkheid om al je cadeau’s te personaliseren, dat maakt jouw cadeau extra persoonlijk!

Check zeker de website van Greetz, want je kan er terecht voor boeketten, chocolade, kaarten, ballonnen, beauty producten en zoveel meer!

WIN 3 X €€45 Shoptegoed om je mama te verrassen! 

Ik mag 3 lezers van Beautytalk gelukkig maken met een cadeaubon van€ €45

Belangrijk om te weten als je wint:
💐Tegoedcodes hebben een waarde van €45,-.
💐Verzendkosten zijn €6,95.
💐Er is per bestelling €38,05 te besteden aan een boeket/kaartje/vaas.
💐De tegoedcode is geldig t/m 31-12-19.
💐De tegoedcode is eenmalig te gebruiken, resterend tegoed komt te vervallen.
💐De tegoedcode kan worden ingevuld na de het plaatsen van de bestelling in ‘Mijn Winkelmandje’

JA! Ik wil kans maken!

– Volg de instagram pagina van glam_by_eefje (voorheen Beautytalk), klik hier!
– Reageer in de comments onder deze blog dat je meedoet (met een geldig email adres!!)
– De 3 winnaars krijgen een mailtje met een persoonlijke code

Deze winactie loopt t.e.m zondag 5 mei 2019, de 3 winnaars worden op maandag 6 mei 2019 bekend gemaakt!

Veel succes,

Eefje

 • Marieke

  Ik doe mee Eefje 🤞🏻 Voor mijn mammie alles eh 😁😍

 • Chloe

  Graag doe ik mee om mijn mama eens extra te verwennen. Mijn mama, een topmama❤️ Al vele mooie momenten samen beleefd, sommige met een lach andere met een traan! Zij is mijn rots die me steun geeft. Ze is een fantastische vrouw waar ik ontzettend veel van hou. Ik kan mij geen betere mama voorstellen❤️

 • Mieke

  Oh super! Natuurlijk doe ik mee! Nu ik zelf mama ben, waardeer ik mijn mama nog meer 😍

 • Lauren Boen

  Wat is er voor mama’s mooier dan een boeketje te krijgen?! Dat kan niets overstijgen, het zou GE-WEL-DIG zijn om zo’n boeketje te kunnen geven, met een kaartje helemaal volgeschreven.
  Een grotere bloemenfanaat kan er niet zijn, want zo’n boeketje van Greetz is pikfijn!
  Fingers crossed en hier alvast mijn e-mail adres: [email protected] 😁💐

 • Stefanie De Costere

  Ik doe heel graag mee! Mama zou hier heel blij mee zijn. :)

 • Marian B

  Dat zou wel heel leuk zijn! Ik verras mijn moeder elk jaar met iets op Moederdag. Ik mag nijn handen dichtknijpen met zo’n lieve moeder en oma dus natuurlijk doe ik mee!

 • Karin Berckmoes

  Ik zou maar wat graag samen met mijn vriend zijn mama eens extra in de bloemetjes zetten (letterlijk, dan) omdat ze door een zware abdominale ingreep al maanden aan het bed gekluisterd is en ze best een steuntje in de rug kan gebruiken. Ze is bovendien gék op bloemen, dus altijd een mooi presentje voor haar. Mijn vriend duimt alvast keihard mee! Mail = [email protected]

 • Superleuk, altijd leuk om mijn mama extra te verrassen :)

 • Debbie Andries

  Super!!! Mama’s houden wel van een bloemetje hé! Ik zou mijn supermama dan ook heel graag willen verrassen met een prachtig boeket! :-)

 • Coppens Phoebe

  Waanzinnig idee om de bloemetjes boven te halen dankzij Greetz. Mijn moeder is zoals iedere moeder mijn beste vriendin. Ze is er steeds weer, maakt altijd tijd, veroordeelt niet maar stuurt bij en ziet mij waanzinnig graag.

 • Wendy Van Der Schueren

  Mijn mama cijfert zichzelf altijd met liefde weg, dus ik vind het meer dan tijd om voor haar iets terug te doen. Echter, ik ‘mag’ geen geld uitgeven aan een cadeau. Dus, als ik win,… gaf ik helemaal geen geld uit, maar kan ik ze toch – letterlijk en figuurlijk – lekker in de bloemetjes zetten! :-)

 • Marian

  Ik zou echt heel graag mijn moeder verrassen, met moederdag kan ik niet bij haar zijn omdat we tijdelijk in het buitenland wonen. Ze vind het vreselijk….de kleinkinderen ver weg. Maar op deze manier met hulp van Greetz kan ik haar laten weten dat we haar niet vergeten.

 • Glenn Anna

  Het zou fijn zijn om mijn lieve moeder, Maria Magdalena Korpos, in de watten te leggen. Wat een vrouw, mijn moeder !!! Ze is slim, ze is mooi. Ze is sterk maar vrouwelijk. Mijn moeder is niet alleen mijn moeder, maar ook mijn beschermer en misschien vooral een vriend!
  Mijn moeder raadt me niet aan om te doen alsof ik iemand wil zijn die ik zou willen zijn. Integendeel, ze leert me precies hoe ik zo iemand kan worden zonder maskers te dragen.
  Ze leert me doorzettingsvermogen in de realisatie van mijn dromen, deze kleintjes en die groten. Ze toonde me de waarde van de vriendelijkheid van het hart, van de kracht van geduld, van moed, van opoffering. Ze liet me het echte leven zien.
  Mijn moeder is uitzonderlijk, mooi, uniek … Zij is mijn heldin!

 • Giovanni De Groote

  Mijn moeder is naar het Zuiden van Frankrijk gaan wonen en als ze dat net met mijn vader terugkeert naar België, ben ik op reis. Zij zullen in mijn huis verblijven, maar om haar te verrassen zou het leuk zijn om een boeketje bloemen klaar te stallen voor haar op tafel.
  email: [email protected]

 • Glenn Herssens

  Oooh zou heel graag mijn moedertje eens in de bloemetjes zetten ! ze is echt een schat ! :D [email protected]

 • Patricia Geerts

  Ik ben 48 en mijn mama heb ik jammer genoeg niet meer sinds mijn 10de. De laatste maanden heb ik een hele moeilijke periode doorgemaakt en ik zou graag een lieve dame verrassen die mij de laatste tijd het gevoel geeft toch een beetje een adoptiemama te hebben

 • Ellen Schoeters

  Leuk! M’n mama is m’n beste maatje en ik vind het zalig om samen met haar tijd te spenderen: shoppen, brunchen,… Als het kan, proberen we er toch maandelijks op uit te trekken met ons tweetjes! Mama is echt heel bijzonder voor me! Daarom zou ik ze graag willen verrassen met een extra cadeautje!

 • An Bauwens

  Leuke actie, wij doen graag mee. [email protected]

 • Maria De Jaeger

  Tof! Ook mijn mama, die al op leeftijd is, is gek op bloemetjes! Hopelijk kan ik haar met een mooie ruiker verrassen! (E-mail: [email protected])

 • Liesbeth Barto

  Oh wat is dit super, een echte Greetz verrassing is altijd zo leuk om te ontvangen :-) ([email protected])

 • Griet Van Cauwenberge

  Top!! Mama is er eentje uit de 1000!! Duimen maar voor een mooi Greetz cadeau, want dit verdient ze als geen ander!

 • Ann De Wilde

  Ook mijn mama verdient het om eens in de bloemetjes gezet te worden! wie niet waagt, niet wint hé! M’n e-email is [email protected]

 • Proficiat! Je kreeg een mailtje met de nodige gegevens.
  Groetjes,
  Eefje

 • Proficiat! Je kreeg een mailtje met de nodige gegevens.
  Vele groetjes,
  Eefje