Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mijn Smoothie avontuur

Ik ben momenteel helemaal in to smoothies! Het is voor mij als niet fruit-eter (shame on me!) een perfect alternatief! Ik lust zeer weinig fruit, ik vind het gewoon niet lekker. Het enigste dat ik iets of wat lust is banaan en aardbei. Aardbeitjes in de lente met veel suiker (again shame on me) en een banaan bij het ontbijt. Tot zover mijn fruit avontuur!

Sinds een tijdje is er een smoothie-hype op het werk, bijna iedereen drinkt ’s morgens een smoothie of brengt een smoothie mee naar het werk, ik word er als het ware in mee gesleurd in heel het smoothie gebeuren. Dus, sloot ik een deal af met mezelf, ik zou vanaf nu elke weekend (zaterdag én zondag) en op andere vrije dagen een smoothie toveren in mijn keuken!

Uiteraard met mijn twee ‘favoriete’ fruitjes, banaan en aardbei.. maar ik forceer mezelf om ander fruit erbij te mixen! Dus lieve lezers, voorbije weekend dronk ik 3 smoothies (applausje voor mezelf!) en ik wil dit met jullie delen :)

Benieuwd welke smoothies ik uit mijn mouw (blender) getoverd heb, lees dan even verder..

Smoothie – Aardbei, banaan, sinaasappelsap

Mijn Smoothie avontuur

Benodigdheden:

5 aardbeien

1 banaan

1 geperste sinaasappel

Ik kocht nog geen blender, ik mix alles met een gewone staafmixer (werkt perfect)!

Smoothie – Aardbei, banaan, kiwi en kokosmelk

Mijn Smoothie avontuur

Benodigdheden:

5 aardbeien

1 banaan

1 kiwi

2 soeplepels kokosmelk

Smoothie: Kiwi, banaan, sinaasappelsap en kokosmelk

Mijn Smoothie avontuur

Benodigdheden:

2 kiwi’s

1 banaan

2 geperste sinaasappels

2 soeplepels kokosmelk

Ik vond ze alle 3 super lekker! Maar de lekkerste was de laatste – smoothie:  kiwi, banaan, sinaasappelsap en kokosmelk. Op deze manier heb ik dan toch mijn vitamientjes binnen! Perfect, toch!

Volgende heb ik een week verlof en zal ik proberen elke dag een smoothie te drinken en dan zal ik nog een stapje verder gaan en super food toevoegen aan mijn smoothies!

Kennen jullie nog lekkere smoothie-receptjes die jullie met mij willen delen?

Liefs,

Eefje

  • Haha, je ziet langzaam vooruitgang in het fruit in de smoothies :D leuk he, om te ontdekken wat lekker is? Peer, spinazie en kiwi is mijn favoriet. Lust je dat ook? Ben benieuwd!

  • Het enigste fruit dat ik niet graag eet zijn kiwis dus dit zou de ideale oplossing zijn. Vooral de tweede lijkt me lekker.

  • Ik heb meer fruit leren appreciëren eigenlijk door smoothies te drinken. Dat vond ik wel een leuk neveneffect

  • Hmm, wat een heerlijke recepten! Ik ben ook helemaal into the (groene) smoothies. Ik heb vorige week het boek 70 Groene Smoothies gekocht. Een heel mooi boek, met veel achtergrondinformatie en heerlijke recepten. Misschien een tip voor je? Liefs Marloes