Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Me & My Favorite Brands

“I’m wearing all my favourite brands, brands, brands, brands..” zingt Taio Cruz. Dus, ik wil het graag even hebben over ‘mijn’ favoriete merken. Ik ben een merken meisje, ik geef het eerlijk toe, wanneer ik bv. een handtas koop van een bepaald merk dan mag het logo goed zichtbaar zijn (niet te schreeuwerig, maar zo net goed zichtbaar genoeg). Wanneer iemand mij op straat passeert, dan kijk ik zelf ook welk merk handtas die persoon rond de arm heeft (altijd handig) :)

Laat ik beginnen met mijn favoriete ‘budget‘ merken. Dit lijstje bestaat voornamelijk uit de bekendste winkelketens, hier koop ik vooral veel basics, maar ook trendgevoelige items die maar slecht één seizoen hip zijn. Ik denk steeds dat ik moet investeren in één duurder stuk dan in meerdere goedkope stuks, maar het zit zo, ik verander graag van merk en van stijl en daardoor vind ik het interessanter om mijn aankopen te doen bij de ‘budget’ merken :) Als kinderbegeleidster zit ik steeds tussen de groenten – en fruitpapjes, om dan nog maar te zwijgen over de…. ja, je begrijpt me wel :) Dus gaan werken met een kleedje van Essentiel of een broek van €300 is nu niet bepaald de bedoeling :)

Me & My Favorite Brands

Me & My Favorite Brands

Hier shop ik het meest:
H&M
Zara
Mango
New Look
Forever 21
Vero Moda
Vila Clothes

Uiteraard koop ik ook af en toe bij de ‘iets‘ duurdere merken. Meestal gaat het dan over handtassen en schoenen. Hier geef ik graag wat meer geld aan uit. Vooral handtassen en daar mag het logo dan ook goed opvallen :)
Liu Jo
Guess
Michael Kors
Karen Millen
Gaudi
Twin Set
Supertrash

Me & My Favorite Brands

Ook al ben ik een shopaholic, shoppen voor jeans is en blijft mijn minst favoriete bezigheid. Een jeans moet perfect zitten, niet te hoog, niet te laag, liefst skinny, maar niet super skinny, een mooie washing en afwerking en liefst niet té duur.
Mijn favoriete jeans merken:
Liu Jo
Guess
Seven
citizen of Humanity

Me & My Favorite Brands

En uiteraard zou er iets serieus met me mis zijn, moest ik geen favoriete LUXE merken op mijn wishlist hebben :) Zoals elke vrouw droom ik ervan met een luxe handtas rond mijn arm op straat te lopen. Of ga ik ooit naar een feestje met mijn beste vriend Louboutin :) Ik heb 3 jaar geleden een Louis Vuitton handtas 2de hands kunnen kopen en 8 jaar geleden kocht ik in Parijs mijn eerste Gucci tas(je). En dankzij H&M kon ik Jimmy Choo aanvullen aan mijn shoestash..
Dit zijn mijn favoriete LUXE merken:
Louis Vuitton
Gucci
Chanel
Prada
Miu Miu
Louboutin
Jimmy Choo

Me & My Favorite Brands

Met de herfst die voor de deur staat zal ik binnenkort weer moeten gaan shoppen.. Mijn nieuwe handtas en winterlaarzen zal ik met zekerheid bij de ‘iets’ duurdere merken kopen. Ook ga ik weer shoppen voor die ene perfecte jeans! En de rest van mijn outfits zullen gekocht worden bij de ‘budget’ merken :)

Koop jij liever lekker veel budget of koop je liever één duurder stuk? Let me know!

XOXO
Eefje

 • heb zelf niet echt iets van de grotere merken maar weet wel uit ervaring dat bijvoorbeeld levi broeken echt jarenlang mee kunnen gaan, zeker het geld waard dus :-)

 • Leuk artikel! Ik koop liever 1 duurder ding.

 • Ik shop het meest bij de H&M, maar sieraden en tassen koop ik vaak wel van de duurder merken omdat ik kwaliteit belangrijk vind!

 • leuk artikel :)

 • ik koop graag te veel af en toe om dan enkel duren dingen te kopen. dus je ziet me vaak inmango, zara en vero moda. Maar ook scotch en supertrash zijn mijn favormerken. Ik ben ook écht een merkenwijf en voor een handtas kan ik ook centjes uitgeven. volgende op mijn lijstje is toch wel eens een echt louis vuitton

 • Bij mij hangt het er vanaf. Voor broeken betaal ik liever meer voor echte kwaliteit. Maar topjes en bloesjes mogen gerust budget zijn :-)

 • guess vind ik ook een mooi merk!

 • Leuke post! Mijn duurdere items zijn meestal tassen…

 • Kwaliteit vind ik belangrijk. Maar als ik een leuk item zie bij de C&A of H&M, dan koop ik dat item. Bij duurder merken spaar ik wel van tevoren :)

 • Anneleen

  Ik koop graag budget, maar heb dezelfde ingesteldheid al s jou Eefje.
  Meeste dingen budget, sommige dingen mogen duurder.
  Nadeel is wel dat ik een “broekenliefhebber” ben, maar vermist ik groot ben vind ik nooit echt de ideale jeans… Ik moet er echt geluk mee hebbeb. Daarom als ik echt hoogdringend een jeans nodig heb kan die wel eens van een budgetmerk zijn (want dan is ze meestal ook te kort…)
  Ik zie heel erg graag fistjurkjes en gekleede jurkjes en koop er de laatse 2 jaar ook meer, maar de enige zonde is dat ik er veel nog niet eens heb aangehad :$ :(
  Ik moet echt leren meer rokjes en jurkjes te dragen…
  Maar ik troost me met het feit dat moest ik dit jaar afstuderen ik vanaf volgende jaar toch meer jurkjes en rokjes?mantelpakjes ga moeten dragen als ik ga werken. Misschien leer ik er zo van te houden…
  Of heb jij misschien tips om me over mijn rokjes/kleedjesfobie heen te zetten?

  • Anneleen

   Ik bedoelde feestjurkjes (sorry voor de typo, ben niet gewend aan een QWERTY toetsenbord :p)