Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Maybelline Colorshow Brocades – Knitted Gold/220

Lady’s, de mooiste tijd van het jaar is bijna aangebroken en dat wil zeggen dat we weer mogen schitteren en glitteren!!! En glitteren zullen we doen als het van Maybelline afhangt! De Maybelline Colorshow Brocades nagellakken zijn speciaal voor de feestdagen uitgebracht en zijn dus Limited Edition.

Maybelline Colorshow Brocades - Knitted Gold/220

De vier glitterlakjes uit de Colorshow Brocades collectie zijn stuk voor stuk gorgeous, maar Knitted Gold/220 sprong er voor mij toch wel uit. De nagellak is een mix van een heleboel kleine, appelgroene glittertjes en grove rosé gouden glitters.

Maybelline Colorshow Brocades - Knitted Gold/220

Maybelline Colorshow Brocades - Knitted Gold/220

Wat zegt Maybelline:
De Colorshow Brocades nagellak bevatten metallic glitters die het licht doen weerkaatsen, waardoor je nagels zullen ‘shinen’ als nooit te voren! De nagellak is in één keer dekkend, dus één laagje nagellak is voldoende!

Maybelline Colorshow Brocades - Knitted Gold/220

Maybelline Colorshow Brocades - Knitted Gold/220

Maybelline Colorshow Brocades - Knitted Gold/220

Zelf heb ik 2 laagjes gebruikt, één laagje vond ik iets te weinig dekkend..

Wat een prachtig lakje en wat een glans.. ik heb dé perfecte nagellak gevonden voor tijdens de feestdagen.. deze wordt het, for sure!!

Heb jij al een lakje gekozen voor tijdens de feestdagen?

XOXO
Eefje

 • Erg mooi! Ik heb zelf een Golden Rose Jolly jewel die er echt onwijs veel op lijkt!! Is ook een van mijn favoriete lakken in december.

 • Wat toevallig! Je hebt er een leuke review over gemaakt!

 • Prachtig!

 • Deze is echt super leuk!

 • Prachtige nagellak! Spijtig dat één laag niet zo dekkend is, dat vind ik altijd zo vervelend aan glitter nagellakjes :)

  Liefs,
  Karlien
  http://polishedcats.blogspot.be/

 • Ik vind het lakje echt prachtig. Super mooi!

 • Hij is zeker mooi! Maar 1 laagje? Nee dat is mij tot nu toe ook nog niet gelukt. Ik heb zelf Rosy Rosettes op het moment op en op mijn blog staan, en dat is toch wel een heel feestelijke lak. Net als deze hier bij jou. Super!

 • Prachtig lakje!

 • Anneleen

  Ik vind hem echt heel erg leuk!! :D Zo sparkly! <3
  Ik heb tot nu toe mijn oog laten vallen op 'I miss you' van Sinful Colors. Het is een paars lakje met zilveren glitters.
  Deze kan het echt wel worden! Alleen weet ik nog niet wat mijn outfit gaat zijn, dus misschien kan het nog veranderen :-)

 • Wat een mooie lak. Heel gaaf.

 • Ik kocht hem dit weekend ook, samen met de zilveren variant en ze zijn inderdaad adembenemend mooi :-)

 • Wow, ik vind deze echt zo mooi! Hij glittert echt van je nagels af :D

 • Lijkt me mooi om te integreren in een nail art :-)

 • Erg leuk, vooral voor de feestdagen!

 • Wat een mooi lakje! Ik zag m net ook al op een andere blog en ook daar zei ik dat de dekking op de foto;s toch niet heel goed lijk. maar wellicht is het de schijn die bedriegt…

 • Mooie kleur!

 • Wat een mooi lakje! Inderdaad echt precíes goed voor de feestdagen! :)

 • Oeeh mooi lakje!
  liefs

 • heb hem ook, het effect vind ik erg mooi maar zo zonde dat hij zo snel van de nagels verdwenen is, althans bij mij.