Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Mango Kids Collection

Mango presents Mango Kids Collection! Jeej! Eindelijk zou ik zeggen.. want ik ben gek op alle kindercollecties van zowel van H&M, Zara, C&A… Ik vind het fantastisch om te shoppen met mijn dochter (ook al shopt Chloé niet graag) en een mini versie te vinden van de volwassen collectie! Zo hebben we dezelfde mintkleurige broek, dezelfde trui, dezelfde schoenen. Ook Chloé vind het super om te dragen wat haar mama draagt :)

Nu snappen jullie zo wel een beetje mijn vreugdekreet toen Mango hun kidscollectie aankondigde :) En dan nu is het zo ver! Mango kids is online en in de winkels verkrijgbaar.  De collectie voor kinderen is gebaseerd op de vrouwencollectie en bevat voornamelijk basics. Er zijn ook schoenen, accessoires en underwear.

De collectie is voor kids van 3 tot 12 jaar.. Chloé kan daar nog net van profiteren :) In 2014 zou de collectie nog uitbreiden met een extra collectie voor de jeugd van 14 tot 20 jaar!

Mango Kids Collection

Mango Kids Collection

Mango Kids Collection

Mango Kids Collection

Ik heb al enkele mooie items gespot online.. ik weet weer wat gedaan de komende dagen :) Alhoewel ik momenteel totaal nog niet aan winterkledij wil denken :)

Wisten jullie trouwens dat Mango ook een mannencollectie (H.E by Mango) en een sportcollectie heeft!

XOXO
Eefje

Vergeet niet mee te doen aan de winactie van dit moment!! Klik hier

  • Ziet er leuk uit! Later zal Chloé wel graag shoppen. Dan ga je haar misschien niet meer kunnen thuishouden ;-)

  • Cute!

  • Wat lief!

  • Erg schattig!

  • Zo cute! :)

  • Leuke collectie, schattig om hetzelfde te dragen:) Ik las het idd dat Mango nu ook sportkleding verkoopt, ben benieuwd;)

  • yay!! ik deel je mening!