Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Make-Up Infographic – Superdry

Een paar weken terug kreeg ik een mailtje van Superdry met de vraag of ik wou meewerken aan een infographic over de geschiedenis van make-up. Samen met nog 5 andere Belgische Beautybloggers deed ik met plezier mee aan deze leuke opdracht.
We kregen een vragenlijstje en daaruit werden enkele antwoorden geselecteerd. Het resultaat zie je hier.

Make-Up Infographic  - Superdry

Wat vind jij van deze Make-up Infographic?

XOXO
Eefje

  • Ik vind de Make-up Infographic erg leuk. Super tof gemaakt!

  • Die infographic is inderdaad heel erg leuk! Jammer dat ik niet kan inzoomen, want ik kan niet alles tegoei lezen (mijn lenzen zijn momenteel op en mijn bril is niet aangepast an mijn juiste sterkte, dus…) Maar hij ziet er wel heel erg leuk uit!! :D

  • Heel cool zo een infographic :-)