Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

Goud in flesje.. Dat was het eerste waar ik aan dacht toen ik het nieuwe product van L’Occitane zag. L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum werd de voorbij weken uitgebreid getest..

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

De essentiële biologische Immortelle olie zit ingekapseld in fijne gouden parels die zich, van zodra ze naar buiten worden gepompt, met het serum vermengen. De innoverende oil-in-serum textuur smelt perfect op de huid en is verrijkt met essentiële Immortelle olie, dat bekend staat om verouderingstekenen te bestrijden. Marjolein Extract helpt om de herstellingsmechanismen van de huid te activeren. Acmella Oleracea Extract helpt om de huid onmiddellijk te egaliseren. Essentiële biologische Immortelle olie helpt om de microcirculatie te stimuleren, verhoogt de productie van collageen en beschermt tegen zichtbare rimpels.

Het prachtige flesje staat gewoon op mijn nachttafeltje en net voordat ik aan mijn beautysleep begin gebruik 2 pompjes van de Overnight Reset Oil-in-Serum. Zachtjes inmasseren op het gezicht en in hals en klaar..
Het voelt het net alsof je water aanbrengt op je gezicht. De niet vette textuur dringt het serum snel in de huid. Daardoor hoef ik mijn bed niet meer uit om mijn handen te wassen :) Ik gebruik het serum als laatste stap van m’n avondroutine maar als je nog extra verzorging nodig hebt, kan je over hierover nog jouw favoriete nachtcrème aanbrengen.

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L’Occitane belooft al resultaat vanaf nacht 1.. Wanneer ik de volgende dag in de spiegel kijk, zie ik eerst en vooral al minder roodheid, mijn huid is gehydrateerd, zacht en soepel en verder zie ik er eigenlijk wel fris uit. Ik merk dat mijn huid hier wel nood aan heeft, zeker nu het kouder wordt en mijn huid enige roodheid vertoont.
Oh en ook niet onbelangrijk.. Ik ben ook gek van de geur! Heerlijk om zo in slaap te vallen!

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L'Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum

L’Occitane Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum is verkrijgbaar bij L’Occitane, maar ook oa. bij Bol.com (klik hier) en is geschikt voor elk huidtype en alle leeftijden.

Liefs,

Eefje