Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

L’ Oréal Serie Expert Blondifier

Ik mocht onlangs kennis maken met de L’ Oréal Serie Expert Blondifier producten. Ik gebruikte al reeds Shine Blond voor mijn blonde haar. Maar die producten zijn nu vervangen door de Blondifier.
De L’ Oréal Serie Expert Blondifier lijn is ontworpen om elk type blond te laten herleven en om het haar glanzend te houden, te voeden en te laten stralen. Ik kreeg een pakketje opgestuurd met daarin de Blondifier zilvershampoo, masker, Blonde Bestie en Cool Blonde Perfector.

L' Oréal Serie Expert Blondifier

L' Oréal Serie Expert Blondifier

Laat ik beginnen met de logische volgorde en dat is shampoo ook wel bekend als zilvershampoo van de L’Oreal Serie Expertlijn. Deze reinigt het haar op een milde wijze. De shampoo bevat polyfenolen uit Acai bes extracten die het haar voeden. Door de toegevoegde violet pigmenten worden ongewenste gele ondertonen geneutraliseerd en volgt een koel blond effect. De shampoo is paars van kleur en voor wie dit niet gewoon is, is dit even schrikken :) De shampoo wast mijn haar makkelijk en spoelt ook vlot uit. De geur is heerlijk en doet me denken aan een kappersbezoek.

L' Oréal Serie Expert Blondifier

L' Oréal Serie Expert Blondifier

Er zat geen conditioner in het pakket maar die bestaat wel! Na het gebruik van de shampoo gebruik ik het Blondifier masker. dit masker geeft het haar een gezonde glans en voedt intensief. De toegevoegde polyfenolen uit Acai Bes extracten voeden het haar en zorgen voor zacht, glanzend haar. Blondifier Masque kun je bij fijn tot normaal haar te gebruiken als een wekelijks haarmasker. Bij dik haar is dit makkelijk te gebruiken als krachtige conditioner. Alvorens het masker (dat trouwens wit van kleur is en niet paars) te gebruiken deed ik er de Cool Blonde Perfector bij. Dit is een klein potje (het doet me denken aan een koffie cups van Nespresso) bevat een paarse liquide en moet je mixen met het masker (tadaaa, heb je een paars masker dat matcht bij de shampoo). Cool Blonde Perfector neutraliseert direct de gele ondertonen in je haar. Het masker ruikt net als de shampoo super lekker en mijn haar voelt al meteen zacht en glad aan. Ik laat het masker een 5-tal minuutjes inwerken spoel het daarna uit. Daarna gebruik ik een random conditioner die ik staan heb in de douche.

L' Oréal Serie Expert Blondifier

Na het drogen en stylen van mijn haar gebruik ik de Blonde Bestie. Dit is een lichte spray die het haar voedt en beschermt. De spray is ideaal voor geblondeerd haar. De finishing spray zorgt ervoor dat het vochtgehalte van het haar in balans blijft. Mijn haar is glad, glanzend en pluisvrij haar! Just the way I like it!

Conclusie: Ik merk na het gebruik van de L’ Oréal Serie Expert Blondifier producten dat mijn haar er minder ‘geel’ uitziet en dat is uiteindelijk de bedoeling. Mijn haar ziet er ‘koeler’ uit. Ik gebruik de Blondifier shampoo en het masker 1x per week.

L’ Oréal Serie Expert Blondifier is te koop bij de kapperszaken, een kleine selectie is ook te koop bij Bol.com (klik hier).

Liefs,

Eefje