Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

HOT OR NOT? Studs!

Studs, studs, studs.. Studs op je trui, studs op je jeans, studs op je lederen jasje.. schoenen met studs, Bh’s met studs, zelfs nagels met studs! Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat in een versie met studs.. Een trend die jij volgt of skipt? Ikzelf heb een trui met studs en een paar bikerboots (met studs uiteraard) :), een paar pumps en een paar Jimmy Choo’s for H&M.

HOT OR NOT? Studs!

Heb jij items met studs? of ben je van plan deze aan te schaffen? Studs: HOT or NOT?

XOXO
Eefje

  • het moet een trauma uit mijn jeugd zijn vermoedelijk, maar ik ben er niet gek op!

  • Ik vind studs gewoon zo leuk! (: xxxx

  • Hot :D

  • Hot!

  • <3 studs, nu draagt wel iedereen het, vroeger enkel de alternatievelingen :) ik blijf het stoer vinden

  • HOT!

  • Ik hou van studs! Het liefst heb ik op elk kledingstuk studs. haha. Ik ben er echt dol op (:. Dus sowieso: HOT! <3