Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

12238 Volgers

Nieuwe Zomertrend – Hot or Not – Choker

Yep, daar zijn ze weer met een trend uit de jaren 90! Alles komt terug, ook de chokers.. (het lijkt wel een naam voor een boysband) :)  Eind jaren 90 had ik er ééntje in het beige leder en ik had die bij wijze van spreken dag en nacht aan! Ik vond het een zeer leuke trend! Ook de tattoo chokers waren hip en zo had ik er meerdere..

Het is een zeer simpel accessoire die je met alle outfits kan combineren en de nadruk legt op je hals! De chokers bestaan in verschillende variaties, van kant tot leder, dik en dun, losjes gedragen of net heel erg strak. Ik ben fan, maar dan persoonlijk van de lederen variant die losjes om de hals wordt gedragen..

Hot or Not? Choker:

Nieuwe Zomertrend - Hot or Not - Choker

Nieuwe Zomertrend - Hot or Not - Choker

Nieuwe Zomertrend - Hot or Not - Choker

Nieuwe Zomertrend - Hot or Not - Choker

Nieuwe Zomertrend - Hot or Not - Choker

Nieuwe Zomertrend - Hot or Not - Choker

Wat vind jij? Hot or Not?

Binnenkort te koop in de Beautytalk Pop-Up Webshop!

Liefs,

Eefje

  • Hilde Janbroers-stolk

    Ik had er ook 1! Maar vond het eigenlijk helemaal niet lekker zitten.hhaha

  • Vroeger vond ik dit héél erg hot! Sterker nog ik had er meerdere haha, nu sla ik de trend toch maar over ;)

  • Quinty Schoot

    Ik vind het een hele leuke trend. Ik heb er nog geen maar ga er zeker eentje aanschaffen. Ik vind het er zo leuk uitzien!

  • Ik vind het een geweldige trend! Ik ben een groot fan van alles uit de jaren 90 (Ik ben in die tijd een beetje blijven hangen ;) ) en ik heb inderdaad alweer een paar chokers aangeschaft.

  • Hmmm, ik dacht dat deze nooit gingen terug komen. Ik ga deze trend wss zo veel mogelijk over slaan