Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Heidi Klum Esmara Let’s Celebrate Collectie by Lidl

Half september kwam de eerste collectie uit van Heidi Klum voor Lidl. Een schot in de roos! Ikzelf zat die dag achter mijn laptop om toch maar wat items te scoren!! De collectie was in no-time uitverkocht en dit was het startschot voor een tweede collectie, Heidi Klum Esmara Let’s Celebrate Collectie!

Ik mocht in absolute primeur al wat outfits ontvangen en ik kan je zeggen, noteer 4 december met een rode cirkel in je agenda want ook deze collectie zal uitverkocht zijn nog voor je de naam Heidi Klum kan spellen :)

De tweede collectie is er ééntje met veel satijn, velvet en glitter, veeeeeel glitter! Deze feestcollectie heet niet voor niks Let’s Celebrate en bestaat uit kleding, schoenen en accessoires. De collectie is vanaf 4 december verkrijgbaar!! Vanaf dan ligt de 70-delige collectie in 400 Lidl-filialen en is alles online verkrijgbaar. De highlights van de collectie zijn toch wel de paillettenjurkjes in verschillende kleuren, teddy jassen en velvet items.

Heidi Klum Esmara Let's Celebrate Collectie by Lidl

Heidi Klum Esmara Let's Celebrate Collectie by Lidl

Vorige week hadden wij een leuk feestje en deed ik mijn favoriete stuk uit de collectie aan, het paillettenjurkje met een hoog glamour gehalte! Shinen en opvallen doe je in ieder geval in dit jurkje, ik kreeg meerdere complimentjes die avond, zowel van vrouwen als mannen :)

Ook het jurkje met de fringes is heel leuk, minder opvallend maar zeker geschikt om mee aan te schuiven aan het kerstdiner..

Heidi Klum Esmara Let's Celebrate Collectie by Lidl

Heidi Klum Esmara Let's Celebrate Collectie by Lidl

De jas is afgewerkt met vooraan en achteraan fake fur, de mouwen zijn imitatieleder. De open kraag zorgt voor een mooie uitstraling van de jas. De jas kan niet dicht, wil je dat toch dan kun je er eventueel een ceintuurtje bij combineren.

Heidi Klum Esmara Let's Celebrate Collectie by Lidl

Heidi Klum Esmara Let's Celebrate Collectie by Lidl

Het rokje en topje in velvet zijn heel mooi samen, maar ik combineer ze graag met andere stukken uit mijn kast. Zo combineer ik het velvet rokje met een sweater of een blouse en draag ik het topje eerder op een broek met een blazer erboven. Velvet oogt heel erg chique en feestelijk. Als je de kans hebt om een velvet item te scoren, doen!!!

En zoals we van Lidl gewend zijn, gaat deze collectie gepaard met een klein prijsje. Prijzen tussen €7,99 en €29,99! Maten van 34 tot 44. Wedden dat jou feestoutfit niet duur zal zijn en uit de Lidl komt!!

Ga jij een outfit scoren van deze Heidi Klum Esmara Let’s Celebrate Collectie?

Liefs,

Eefje