Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Games die je samen met je partner moet spelen

Tijd doorbrengen met je geliefde is niet altijd even makkelijk. Zeker als je vriend een gamer is. Je kent het stereotype wel: manlief speelt en vrouwlief zit te kijken..  Is het mogelijk om met je partner samen te gamen? En welke games kan je dan spelen met je partner? We bespreken de 3 beste games die jij met je partner moet spelen. Je relatie zal op de proef gesteld worden want als jij de ajuinsoep laat aanbranden kan een discussie niet ontbreken…

3. Overcooked

Games die je samen met je partner moet spelen

Over ajuinsoep gesproken, laten we de eerste game van deze top 3 bespreken: Overcooked. In dit spel kruipen jij en je vriend in de huid van 2 chef-koks. Het doel is simpel: werk zo goed mogelijk samen zodat je alle gerechten binnen een tijdslimiet kan serveren. Maar pas op, je keuken kan veranderen! Hier bedoelen we mee dat je fornuis plots aan de andere kant van de keuken kan staan. Bij het bereiden van een maaltijd moet je ook je tomaten snijden, sla wassen en je vlees bakken alvorens je het gerecht kan serveren, maar houd de tijd in de gaten! Wanneer alles volgens plan verloopt en de gerechten op tijd gereserveerd worden, is iedereen gelukkig. Maar zodra je potten en pannen vuur vatten, loopt het uit de hand! Het kan zijn dat er discussies naar voren komen over wie foute acties heeft gedaan.. maar als je een level hebt uitgespeeld en je de 3 sterren hebt behaald zullen jullie trots zijn op elkaar. Overcooked kan je spelen met maximum 4 spelers. Perfect voor een plezierige double date! Je hebt minsten 15 tot 20 uur nodig om het spel volledig uit te spelen en elk level te voltooien met 3 sterren. Zijn jullie de nieuwe masterchefs? Overcooked kan je online kopen voor je Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

2. Alle LEGO games

Games die je samen met je partner moet spelen

Bijna alle LEGO games zijn perfect om samen met je partner te spelen. De LEGO games voelen altijd vertrouwd aan door het thema waarop het is gebouwd. Zijn jullie grote fans van films als Jurassic Park, Jurassic World of Star Wars? Dan is de kans groot dat je deze LEGO games geweldig zal vinden. Je krijgt de kans om deze epische films zelf te doorlopen met de bijbehorende scenes die je nooit meer zult vergeten. Herinner je nog die koe die losgelaten werd in een kooi in Jurassic Park? En de scene waarin je samen met de Raptors jaagt op de Indominus Rex? Jij kan deze momenten nu opnieuw beleven dankzij LEGO Jurassic World. Natuurlijk is een LEGO game speels en bevat het grappig humor. De gebouwen, auto’s en personages hebben een LEGO-look. Als je de LEGO-game samen speelt in de multiplayer modus, speel je allebei de hele game uit en help je elkaar met het oplossen van puzzels en speurtochten. Ga jij samen met je partner op pad door deze epische films en lossen jullie samen alle puzzels op?

1. Mario Kart 8 Deluxe

Games die je samen met je partner moet spelen

Mario kan niet worden uitgesloten van deze lijst en is de absolute winnaar als het gaat over gamen met je partner. In dit spel kan je de beste vrienden zijn en super goed samenwerken of juist de vijandelijkheid tegenover elkaar naar boven halen om toch als eerste over de finish te gaan. Iedereen kan dit spel spelen. De besturing en de racetracks zijn niet te moeilijk waardoor jij en je partner allebij evenveel kans maken om te winnen. Maar als je de game onder de knie hebt en elke geheime passage kent, win je waarschijnlijk veel meer. Met Mario Kart ga je hard lachen en veel plezier maken doordat er verschillende racetracks zijn, de game een leuke uitstraling heeft, je kan kiezen uit meerdere personages en door de powerups die je kan vinden op de racetrack. Dit laatste kan er voor zorgen dat je wint of verliest, zelfs in de laatste seconde van het spel kan je in een mum van tijd op de eerste plaats terecht komen. Maar wanneer iemand een bananenschil gooit, moet je deze ontwijken want anders, kan je als laatste eindigen.. Wil je meer tegenstanders hebben dan enkel je partner? Voeg computergestuurde vijanden toe. Elke race winnen is niet zo eenvoudig maar over het algemeen is het een casual game en ga je je nooit vervelen. Mario Kart 8 Deluxe is pas uitgekomen voor de Nintendo Switch met mooie graphics en nieuwe racetracks! Maar de ‘oudere’ Mario Kart-games moeten zeker niet onderdoen voor de nieuwe variant. Elke Mario game blijft simpelweg geweldig.
Ga jij een van bovenstaande games spelen met je partner? Via Startselect kan je eenvoudig je PSN Card of je Xbox Live Codes online kopen. Je ontvang de code binnen de minuut en je betaalt geen service-of transactiekosten. Happy couple gaming!

Speel jij soms games met je partner.. laat het gerust weten in de comments!

Liefs,

Eefje

  • Nienke

    De lego games zijn altijd lachen, gieren, brullen en hetzelfde geldt voor Mario kart eigenlijk. Dit zijn games die ik graag met m’n partner (of vrienden) speel.

    http://www.hmkortingscode.nl/