Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Flyers en visitekaartjes bij Drukwerknodig

Het is best wel een tijdje geleden dat ik even mijn laptop opendeed om een nieuw artikel te schrijven op mijn blog. De reden? Wel, sommige onder jullie weten het vast wel al.. Ik ben gestart met mijn eigen zaak, meer bepaald een Refashion Boutique.

Een echte fysieke winkel waar mensen nog kunnen binnenstappen, kledij passen en buitenstappen met een mooi stuk voor weinig geld (handig, want met al dat online shopping vergeten we vaak dat er nog fysieke winkels zijn) :) Déjà vu is nu 1 maand open en we hebben al veel mensen gelukkig gemaakt met een 2e hands item. Goed voor de portemonnee en het milieu!

Maar zo’n fysieke winkel moet natuurlijk gevonden worden en dit kan door reclame te maken en de mensen te laten weten dat je bestaat. Daarvoor moest ik Karel inschakelen en hij ontwierp de flyers en visitekaartjes. Clean, duidelijk met een herkenbaar logo. My man knows the drill :)

Op de website van Drukwerknodig.nl kon ik terecht voor het afdrukken van onze flyers en visitekaartjes. Op de website kun je zelf je ontwerp maken maar indien je dit al gedaan hebt kun je het ontwerp makkelijk uploaden. Ik had even een hulplijn nodig bij het uploaden, maar dit ligt gewoon aan het feit dat ik super onhandig ben :D
Je kiest uit verschillende mogelijkheden zoals, de afmeting van de flyer, de dikte van het papier, enkelzijdig of dubbelzijdig en zoveel meer. Ik koos voor 1000 flyers en 50 visitekaartjes. Na 3 dagen (like what?), echt.. na 3 dagen was mijn bestelling geleverd. Ik vind dit super snel.. bij andere websites duurt het minimum een week tenzij je een spoedbestelling doet en dubbel zoveel betaald. Bij Drukwerknodig gaat het leveren van je drukwerk dus sowieso supersnel :)

Flyers en visitekaartjes bij Drukwerknodig

Flyers en visitekaartjes bij Drukwerknodig

Flyers en visitekaartjes bij Drukwerknodig

De kwaliteit van de flyers en visitekaartjes is super goed! Dik papier en mooi afgewerkt.. geen slappe papiertjes die direct scheuren maar echt stevig papier. Bij Drukwerknodig zijn ook helemaal niet duur!

Bij Drukwerknodig kun je terecht voor zoveel meer dan alleen flyers en visitekaartjes. Je kan er ook textiel laten bedrukken, stickers, bierviltjes, brochures, cadeaubonnen (moeten we nog doen trouwens), tegeltjes, enz… Noem maar op, het kan allemaal.
De levering is super snel en de kwaliteit en service is top (chatberichten mogelijk via de site).

De flyers verdelen we nu bij de plaatselijke bakkers, kappers, en slagers. Zodat de winkel bekend geraakt en Déjà vu kan groeien.

Liefs,

Eefje