Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Flash tattoos – Hema

Voor mij toch wel dé zomertrend, de flash tattoos of metallic tattoo. De gouden (zilver of gecombineerd met zwart) kleeftatoeages die je outfit dat ietsje extra geven. In de Deautybox van enkele maanden terug zat een velletje van het merk Tahony. Maar ondertussen zijn ze bijna overal verkrijgbaar, voornamelijk kon je ze enkel online bestellen en waren ze vrij duur. Nu zijn ze zelfs verkrijgbaar bij Veritas, Action en Hema en lekker budgetvriendelijk :)

Flash tattoos - Hema

Het aanbrengen is bij elke flash tattoo hetzelfde: Allereerst zorg ervoor dat je huid schoon en droog is, en vrij van bodymilk of lotion (anders hecht de tattoo zich niet vast aan je huid). Knip de tattoo die je wil gebruiken zo dicht mogelijk af bij de rand, en verwijder het plastic laagje. Plaats de tattoo met de afbeelding naar beneden op je huid, en houdt er ongeveer 20 à 30 seconden een natte doek tegenaan. Verwijder dan het papier en sprenkel nog wat water op de tattoo.

Ik nam 2 varianten mee uit de Hema en ik heb ze voor jullie getest.

Flash tattoos – Hema:

Flash tattoos - Hema

Flash tattoos - Hema

Ik kocht 2 vellen met verschillende prints en motiefjes in de kleuren goud en zilver.

Sommige kun je als sieraad aanbrengen, bv als armband of als ring, gebruik je creativiteit.

Flash tattoos - Hema

Flash tattoos - Hema

Flash tattoos - Hema

Ziet er goed uit.. De flash tattoos blijven goed kleven aan mijn huid en hebben een lange houdbaarheid.. Ik hou de tattoos indien mogelijk vrij van zeep, bodymilk-olie en zonnecréme. Na 3 dagen beginnen ze te vervagen.. Wil je de flashtattoo maar één dag op je huid, dan kan je die makkelijk verwijderen in de douche met douchegel. Met de zilveren tattoo heb ik een dagje in de zon doorgebracht inclusief zonnecrème en plonsjes in het zwembad, ’s avonds was deze dan al voor de helft verdwenen :)

In vergelijking met de flash tattoos van Tahony vind ik dat deze van Hema is meer kartelig zijn en minder van kwaliteit. Maar ze zijn zeker en vast een goedkoper alternatief :)

Heb jij al een flash tattoo geprobeerd?

Liefs,

Eefje

 • Wat een schatjes, ik vind vooral de ankertjes heel erg leuk! Die heb ik nog niet eerder gezien :)

  • Eefje

   Er staan veel leuke printjes op, veel variatie :)

 • Wat grappig dat de Hema ze nu ook heeft, ik vind het ook een leuke trend!

 • k vind ze leuk omdat ze metallic zijn, anders krijg ik vaak nogal een flashback naar vroeger

  • Eefje

   haja, van die trashy plaktattoos bij de kauwgom :)

 • Cool dat Hema er nu ook heeft :-) Vind ’t wel een leuke trend.

 • Ik vind ze leuk bij andere mensen staan maar zelf zou ik ze niet zo snel kopen :)

 • Zw zien er echt superleuk uit, maar ik denk dat ik toch eigenlijk wel een beetje te oud aan het worden ben voor zulke glimmende flash tatoeages..;-)

  • Eefje

   Dacht ik ook eerst voor mezelf, maar ik plaats ze zeer subtiel en op een bijna onopvallende plaats :)

 • Ik heb die van de Action, die werken ook prima. Ik vind deze van de Hema wel heel leuk, vooral die palmbomen :)

  • Eefje

   Ik ben ook wel benieuwd naar die van de Action!

 • aah gaaf!

 • Veerle

  Wat leuk dat je ze nu ook bij de hema kunt krijgen, vind die kleine plaatjes zoals dat ankertje echt leuk.
  Ik had laatst al eens bij een webshop besteld, hadden ze ook een klein velletje met van die kleine plaatjes voor 1,50. Vind ik niet echt duur. Was volgens mij op http://www.tezs.nl

 • Ik ga naar de HEMA! Ik vind deze zo leuk!