Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Droomkeuken inspiratie

Wie droomt er niet van? Je eigen droomkeuken! Toen wij nog in ons vorige huis woonden was onze keuken toch een wel een mini versie van onze droomkeuken (mini, in de zin van er was niet veel ruimte). Onze keuken zag er als volgt uit: We kozen voor zwarte kasten en lades in glanslak, voldoende opbergruimte, de nieuwste toestellen, een inductievuur, denk daar dan nog eens strakke handgrepen bij in inox en een werkblad in composiet. Wat mij betreft perfect! Alleen had die droomkeuken van ons best wat groter mogen zijn :) Nu wonen we ondertussen al 3 jaar in ons nieuwe huis en deze had al een vrij recente keuken, die is groot, ruim en praktisch (mooi, maar geen wauw gevoel) maar is zeker niet onze droomkeuken.

Ons doel is dan toch wel om hier in de toekomst echt onze droomkeuken te installeren. Nooit te vroeg dus om al wat inspiratie op te doen en op Pinterest al wat ideetjes op te slaan :)

Droomkeuken inspiratie

Droomkeuken inspiratie

Droomkeuken inspiratie

Droomkeuken inspiratie

Omdat wij nu in een tamelijk oude woning wonen past het ultra strakke design van onze vorige keuken hier niet meer..  En we zijn die stijl ook al een beetje beu. Er is heel veel met hout en natuurlijke materialen gewerkt in ons huis en die lijn willen we dan ook doortrekken naar onze droomkeuken. Onze vorige keuken was strak, koud en kil.. nu willen we gaan voor warme, natuurlijke materialen maar met toch nog dat vleugje strakheid erin. We houden minder van de rustieke, landelijke stijl. Het liefst willen we een kookeiland, of dit mogelijk zou zijn daar heb ik geen idee van maar daarvoor zijn er natuurlijk de keukenadviseurs en 3D keukenontwerp tools. Het enige waar wij ons zorgen over moeten maken is de look.

Bij een nieuwe keuken komen dus héééél vele keuzes kijken. Hoe wil je de opstelling? Welke stijl? Welke kleuren? Welke materialen? Welke apparatuur? Met de moderne technologie is het mogelijk om eenvoudig je nieuwe keuken te ontwerpen op je eigen computer, smartphone of tablet. Het resultaat kun je dan laten zien aan je keukenadviseur die vandaar uit verder kan en nog wat aanpassingen kan doorvoeren.

Ikzelf heb met plezier enkele uren gespeeld met deze keukenontwerptool. Erg leuk wat je zelf al kan creëren. Maak gerust je eigen creatie. Ik zie ze graag terug in de comments

Liefs,

Eefje