Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dou My Hands Handspray Vanilla

Dou My Hands is de naam van een gloednieuwe hygiënische handspray. Gehuld in een compact design flesje is dit doeltreffende product van Belgische makelij handig op te bergen en leuk om uit te halen. Kwestie van de handen waar en wanneer je maar wilt, een fris gevoel te geven.

Dou My Hands Handspray Vanilla

Dou My Hands is een eenvoudig product dat je altijd en overal kan gebruiken, mede dankzij het functionele flesje zonder dop. De spray oogt niet alleen mooi door het unieke loopdesign, de boogvormige constructie voorkomt de activering van de verstuiver. Dou My Hands is makkelijk in gebruik: verstuif Dou My Hands, goed uitwrijven en in enkele seconden zijn de handen hygiënisch schoon – zonder water en zeep. Daarnaast is het ook milieuvriendelijk doordat de verstuiver wordt aangedreven door lucht in plaats van schadelijke gassen. Dankzij dit systeem is Dou My Hands ook makkelijk doseerbaar.

Drie jaar onderzoek en voorbereiding ging vooraf aan de lancering. Het resultaat is een luxueuze, antibacteriële handspray die de handen verfrist en hydrateert. Het product op basis van een doeltreffende en verzorgende formule, is dermatologisch getest.

Dou My Hands bestaat in één neutrale (neutral) en twee herkenbare, natuurlijke geuren: ginger (gember), een friszoete geur die het gevoel van geluk oproept en vanilla (vanille), een zoete, zwoele comfortgeur.
?
Over Dou My Hands
Dou My Hands is het eerste merk dat het Belgische bedrijf Creavest Company uit Spiere ontwikkelde. Dou My Hands, afgekort “Dou”, vermarkt producten in het teken van handhygiëne. Oprichtster Sophie Douterloigne ontwikkelde het merk vanuit een persoonlijke nood. “Ik was op zoek naar een leuk én doeltreffend product. Tot mijn verbazing scheen dit nog niet te bestaan. Daarom besloot ik het zelf op de markt te brengen. Ondernemen zit in mijn bloed en ik had goesting in een project waarin ik mijn persoonlijke creativiteit kwijt kan. Resultaat is Dou My Hands, mijn eerste eigen creatie. Vandaar dat ik het ook een naam gaf die verwijst naar de mijne. Dou, de eerste drie letters van mijn achternaam, zijn tegelijkertijd ook een knipoog naar het Franse ‘doux’ en het Engelse ‘Do’”, aldus nog Sophie Douterloigne.

Dou My Hands Handspray Vanilla

Dou My Hands Handspray Vanilla

Dou My Hands Handspray Vanilla

Dou My Hands Handspray Vanilla

Tried and Tested:

Ik heb ALTIJD een handgel in mijn handtas zitten, ALTIJD! Dus ik was razend benieuwd naar deze handspray! Ik was enorm veel mijn handen op een dag en wanneer dit niet kan, gebruik ik steeds mijn handgel. Maar mijn oude vertrouwde handgel is nu vervangen door deze Dou My Hands!  Deze handspray ruikt niet alleen overheerlijk, hij is ook nog eens super handig in gebruik en mijn handen voelen meteen schoon en fris aan! Zelfs na een paar uren voelen mijn handen nog steeds schoon aan en ruiken ze nog heerlijk naar vanille! Ook de ‘look’ van het flesje vind ik heel leuk! Bye bye handgel, hello Dou My Hands!!

Aanbevolen verkoopprijs: €8,99 (50ml). Te koop bij de apotheek.

Heb jij deze Dou My Hands al gebruikt?

Liefs,

Eefje

  • mmmm deze klinkt wel lekker! ik had nog nooit gehoord van zo’n spray

  • Saraya Callewaert

    De verpakking vind ik heel erg leuk, ik ben benieuwd naar dit product :)
    X

  • Ziet er mooi uit! Ik ben zeer benieuwd, al kan ik zelf niet zo goed tegen vanille geurtjes! :-)