Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Dou My Hands Handspray & Handlotion + Winactie

Mensen die mij kennen weten dat ik een ‘lichte’ vorm van smetvrees heb. Nu ik zou deze term niet gebruiken, ik was gewoon vaak mijn handen en als ik niet in die mogelijkheid ben dan gebruik altijd een lotion of crème om mijn handen te ontsmetten (heb ik trouwens altijd bij!). Dou My Hands ken ik al een tijdje. Ik vind de handsprays super in gebruik. De verfrissende, reinigende handspray zonder parfum past perfect in mijn handtas en komt in verschillende geurtjes. De handlotion had ik nog niet geprobeerd maar de voorbije weken kreeg ik die kans wel! Benieuwd? Lees dan even verder.. Oh ja hier is ook een winactie aan verbonden!

Dou My Hands Handspray & Handlotion + Winactie

Dou My Hands Handspray:
De handsprays zien er hip uit en ze zijn niet alleen desinfecterend, ik vind ze ook heerlijk verfrissend. Ik hou vooral van de vanille geur. De sprays zijn super handig voor een on-the-go lifestyle, denk aan festivals en andere events. Dou My Hands biedt je de mogelijkheid om je handen waar en wanneer je maar wil, zonder water en zeep.

Dou My Hands Handspray & Handlotion + Winactie

Dou My Hands Handspray & Handlotion + Winactie

Dou My Hands Handlotion:
De handlotion ziet er net hetzelfde uit als de spray qua verpakking. Alleen is de spray iets meer doorschijnend.
De textuur van de handlotion is even wennen omdat je dit een lotion is in sprayvorm, maar ik vind het zeer fijn werken. Dankzij de lichte en niet-vette textuur van de handlotion trekt de lotion onmiddellijk in. De lotion smelt onmiddellijk en geeft een intens gevoel van comfort.
De formule is verrijkt met D-panthenol en allantoïne en herstelt de bovenste lagen van je huid en neutraliseert irritaties.
De geur Guarana is een combinatie van de frisheid van citrus gecombineert met warme en fruitige kruiden.

Wil jij graag een setje van deze handcare winnen? Dat kan!! Gewoon simpel door even naar mijn IG account door te klikken en de stapjes te volgen onder de Dou My Hands foto! Veel succes!

Dou My Hands is te koop bij de apotheek en vanaf midden juli ook bij Ici Paris XL. Aanbevolen verkoopprijs: €€8,99 (spray) en €9,99 (lotion). De producten zijn dermatologisch getest en 100% Belgisch!

Gebruikt jij handsprays?

Liefs,
Eefje