Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

DOU My Hands – Guarana handspray en lotion

Kennen jullie de schattige flesjes van DOU My Hands nog? De desinfecterende handsprays die je overal meeneemt om je handen te reinigen en te ontsmetten..

Guarana is de nieuwste geur in de DOU My Hands collectie desinfecterende handsprays. Aanvullend op die verkwikkende design spray is er nu ook een intens hydraterende handlotion. De lancering past bij de missie van DOU My Hands die van de handen reinigen en verzorgen (opnieuw) een bijzonder moment wil maken.

DOU My Hands - Guarana handspray en lotion

DOU My Hands - Guarana handspray en lotion

“De handen reinigen is een gezonde gewoonte. Het is de beste manier om de verspreiding van ziektes te voorkomen. Door frisse, exclusieve geuren en een design flesje te koppelen aan een cosmetisch product dat meer dan 99% van de bacteriën doodt, maakt DOU My Hands van handverzorging opnieuw een aangename belevenis” legt Sophie Douterloigne, oprichtster van DOU My Hands uit.

DOU My Hands pakt uit met een gloednieuwe geur: Guarana. De fruitige, desinfecterende nevelspray op basis van een Braziliaanse bes, wordt aangevuld met een intens hydraterende lotion. Die bevat allantoïne en D-panthenol waardoor het product de bovenste huidlagen regenereert en irritaties verzacht. Dankzij de lichte structuur, wrijf je de lotion makkelijk uit en dringt het snel in de huid.

Vanaf september 2017 te koop bij de apotheek. De producten zijn dermatologisch getest en 100% Belgisch.

DOU My Hands – Desinfecterende handspray: €8,99 (50ml)
DOU My Hands – Lotion: €9,99 (50 ml)

Liefs,

Eefje