Warning: file_get_contents(http://instagram.com/glam_by_eefje): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /srv/users/serverpilot/apps/beautytalk/public/wp-content/plugins/beautytalk_v2/index.php on line 463

Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Design.ME

Ik heb een zwak voor instaproof flacons, doosjes en verpakkingen in het algemeen. Want geef toe, de verpakking.. de look zeg maar is het eerste wat je ziet en dat maakt ook of je het product aantrekkelijk vind en verder wil ontdekken (dit wil natuurlijk niet zeggen dat een niet instaproof product niet goed kan zijn! Don’t get me wrong!)

Design.ME is voor mij een totaal onbekend merk, het is Amerikaans en is in Nederland te koop bij John Beerens.
De producten bevatten allemaal geen schadelijke ingrediënten zoals sulfaten, parabenen en gluten. Het merk is zelfs cruelty-free!

Ik vind de look zeer aantrekkelijk omwille van het mooie design en de power die de verpakking uitstraalt. Ik mocht 2 producten testen, meer bepaald PowerDry.ME en Puff.ME.

PowerDry.ME:

Design.ME

Design.ME

Design.ME

PowerDry.ME bestaat uit een föhnlotion die je föhntijd tot wel 50% zal verminderen! De föhnlotion laat een dun, glad laagje achter op het haar, zodat het haar beter in model zal blijven en klitten in het haar niet worden vastgehouden. De Design.ME Powerdry.ME voorkomt het insluiten van watermoleculen in het haar, waardoor het drogen van het haar gemakkelijker en sneller zal gaan. Daarnaast worden klitten in het haar voorkomen en zal het haar verzacht en gehydrateerd worden. Bovendien zorgt de PowerDry.ME er ook voor dat het haar minder zal pluizen.

*Vermindert de föhntijd tot wel 50%!
*Pluisvrij haar
*Normaal tot dik haar
*Geen klitten
*Hitte- en uv- bescherming
*Verzacht en hydrateert

PowerDry.ME breng je aan op licht, vochtig haar vanaf de haarwortels tot in de puntjes van het haar. Droog het haar daarna door middel van de föhn en breng het haar vervolgens op de gewenste manier in model. Easy Peasy! Super benieuwd of dit effectief werkt!

Het aanbrengen verloopt vlot, alleen merkte ik meteen dat het een laagje achterlaat op de badkamervloer. Dus een handdoek op de vloer leggen is geen overbodige luxe als je daarna niet wil uitglijden over de restjes van het product! Na het aanbrengen droog ik mijn haar zoals gewoonlijk, maar als ik heel eerlijk ben merk ik geen verschil qua tijd tot mijn haar droog is. Het enige wat ik voel is dat mijn haar wat minder soepel is en iets stugger aanvoelt. Ik merkte na een aantal uur en ook de dag erna dat mijn hoofdhuid jeukte en dat ik precies last had van schilfertjes. Ik moest constant krabben en voelde een soort van irritatie. Ik had eerst nog niet door dat het door deze lotion was, pas achteraf nadat ik mijn haar opnieuw gewassen had (en nergens geen last meer van had) wist ik dat het door dit mooie instaproof flesje kwam. Conclusie: De verpakking is zeer aantrekkelijk maar de inhoud voldeed niet aan mijn verwachtingen. En blijkbaar reageerde ik ook allergisch op het product.

Design.ME Puff.ME Light:

Design.ME

Design.ME

Design.ME

Design.ME Puff.ME Light is een volumepoeder in een spray vorm die het haar direct voorziet van extreem veel volume! Omdat de volumepoeder in een spray flacon zit, brengt deze zeer gemakkelijk aan en zal je daarnaast geen witte vlekken in het haar krijgen. De Design.ME Puff.Me Light is daarnaast ook perfect voor het maken van vlechten en updo’s. De volumepoeder geeft het haar namelijk meer body en volume, waardoor je het perfecte kapsel binnen no-time creëert! De volumepoeder is geschikt voor fijn tot dun haar. Er is ook een variant voor normaal tot dik haar trouwens (helemaal instaproof roze)!

*Volumepoeder in sprayvorm
*Vol, rijk en levendig haar
*Perfect voor het maken van vlechten en updo’s
*Brengt gemakkelijk aan
*Geurloos
*Plakt niet

Dit is dus geen droogshampoo! De spray zorgt voor meer volume, niet dat je nog een dagje met ongewassen haar kan rond huppelen. Spray de Puff.ME Light op ongeveer 5 tot 10 cm afstand op het haar. Focus hierbij op de haarwortels. Breng het haar vervolgens op de gewenste manier in model. Design.ME Puff.ME Light is geurloos en is vrij van sulfaten, parabenen en zout.

Omdat mijn haar vrij snel plat op mijn hoofd valt, leek dit echt wel de oplossing om wat volume te creeeren. Het aanbrengen ziet er beetje raar uit, want je vernevelt eigenlijk een wit goedje in je haar (dat trouwens totaal niet te zien is op je haar). Ik ga wat met vingers door mijn haar om het in model te leggen en dit werkt echt!! Mijn haar ziet er minder ‘plat’ uit en als ik mijn haar in een paardenstaart doe blijft dit ook beter zitten! Mijn haar voelt wel heel stug aan, maar dit werkt echt wel om wat meer volume te creeeren. Conclusie: instaproof verpakking en het doet echt wat het beloofd!

Mijn eerste kennismaking met Design.ME is een beetje dubbel, allereerst omdat de PowerDry.ME niet aan mijn volwachtingen voldeed, maar dat deed Puff.ME dan weer wel. Dus zelf uitproberen is boodschap!  Check ook even de rest van Design.ME producten en laat me zeker weten als je iets uitgeprobeerd hebt!

Design.ME Puff.ME – €19,95
Design.ME Powerdry.ME – €10

Liefs,

Eefje