Bekijk meer foto's van Eefje op Instagram

@glam_by_eefje Volgen

Volgers

Cosy nights in pyjama

De dagen zijn weer korter. Het is weer vroeg donker.. om 19u lijkt het al 23u (heel verwarrend soms). Mijn avonden breng ik het liefste door in pyjama, heerlijk onder een dekentje en met een theetje.
Want geef toe, thuis komen van het werk en een cosy warme pyjama aantrekken is toch het beste deel van de dag :)

Mijn voorkeur gaat sowieso naar een dikke, zachte, cosy pyjama want ik heb ALTIJD koud! En het liefst nog een paar dikke sokken daarbij :) Heerlijk onderuit zakken in de zetel en genieten van een leuk tv programma of een serie op Netflix.

Ons Chloé is dan weer grote fan van onesies! Ze draagt die elke dag en sommige zijn best wel grappig met konijnenoren en een staartje :) Zelf voel ik me daar een beetje te oud voor :) En ik vind ze ook best wel onhandig. Zeker als je naar het toilet moet :D

Als ik Karel zou laten kiezen dan zou hij zeker en vast liever hebben dat ik mooie en sexy nachtkleding draag. Begrijpelijk :) Maar ik heb altijd veel te koud om in een sexy niemendalletje rond te huppelen. Nee nee, doe mij maar een dikke, warme pyjama in plaats van een dun lapje stof, haha.

Ik koop mijn pyjama’s ook het liefst in de winkel zelf en niet online. In de winkel voel je echt het materiaal, terwijl online je enkel kan afgaan op de omschrijving. En wat ook tof is, is dat je pyjama’s niet meer als 1 stuk hoeft te kopen. Broeken en bovenstukken kun je nu gewoon met elkaar mixen en zo een beetje je eigen stijl bekomen. Want een pyjama kan ook heel erg stijlvol zijn. Ze lijken soms gewoon op home wear, waardoor je ze de hele dag kan doordragen #guilty
Ik zit dit artikel in pyjama te typen, as we speak :)

Cosy nights in pyjama

Cosy nights in pyjama

Cosy nights in pyjama

Draag jij liefst pyjama’s, onesies of sexy nachtkledij?

Liefs,
Eefje